cash

Primul magazin cash & carry, care comercializează materiale de construcții, din Râmnicu Sărat

Sursa: http://www.tvsudest.ro
”Primul magazin cash & carry, care comercializeaza materiale de constructii, a fost deschis astazi la Rm. Sarat. Societatea Noua Tei este pe piata de 22 de ani si ofera clientilor sai o gama diversificata de materiale de constructii. Cei care vor trece pragul magazinului, deschis astazi, vor avea posibilitatea sa isi aleaga produsele dorite chiar de la raft.

Societatea Noua Tei, din Rm. Sarat, a inaugurat astazi primul magazin cash & carry, care comercializeaza materiale de constructii. La eveniment au fost prezenti numerosi clienti, furnizori si angajati ai firmei, cu renume in vanzarea materialelor de constructii. Magazinul, care este situat pe strada Alexandru Ioan Cuza, nr.11, faciliteaza accesul clientilor la produse. Practic acestia isi pot pune in carucioare materialele de constructii de care au nevoie direct de la raft. Clientii sunt invitati sa treaca pragul noului magazin cash & carry. Aici vor gasi o gama diversificata de materiale de constructii la preturi accesibile.

In prezent, societatea Noua Tei, ofera clientilor sai materialele de constructii de care au nevoie si prin cele cinci depozite, pe care le are in Rm. Sarat. Mai mult, firma detine cea mai moderna statie de betoane din municipiu, dar si o sectie de geam termopan.”

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *