Soluția VEKA reprezintă o investiție sigură în calitatea germană de clasa A

cal1VEKA este liderul mondial în domeniul producției de profile PVC destinate confecționării de tâmplărie termoizolantă, cu o experiență de peste 40 de ani. Fie că vorbim de ferestre, uși, rulouri sau obloane, orice produs care are la bază un profil de clasa A de la VEKA reprezintă o investiție sigură în calitatea germană de tradiție.

Calitatea unei ferestre se bazează, în primul rând, pe stabilitatea profilului. Proporțional cu aceasta, crește rezistentă la colțuri, iar efectul antiefracție este mai sigur (datorită stabilității elementelor de feronerie). Rezistentă în exploatare este garantată pentru o perioadă îndelungată de timp. Ferestrele și ușile din profile VEKA sunt recunoscute pentru rezistentă deosebită datorată, mai ales, faptului că grosimea peretelui exterior de 3,0 mm (±0,2mm) respectă cu rigoare normă europeană pentru uși și ferestre (EN 12608) în clasă superioară de calitate: clasa A.

Datorită construcției mai robuste și a PVC-ului mai dur, tâmplăria termoizolantă realizată din profile de clasa A se remarcă totodată printr-o durată de viață mai mare față de clasicul termopan. Profilul este coloana vertebrală a unei ferestre și trebuie să susțină atât greutatea pachetului de sticlă, cât și fixarea feroneriei. Acest lucru trebuie făcut atât sub arșița soarelui, cât și în urma ciclurilor îngheț-dezgheț. Astfel, datorită celor 3 mm de grosime a pereților exteriori ai profilului, în condiții de folosire normală, tâmplăria de clasa A poate avea o durată de viață estimată la peste 50 de ani.

Primul magazin cash & carry, care comercializează materiale de construcții, din Râmnicu Sărat

Sursa: http://www.tvsudest.ro
”Primul magazin cash & carry, care comercializeaza materiale de constructii, a fost deschis astazi la Rm. Sarat. Societatea Noua Tei este pe piata de 22 de ani si ofera clientilor sai o gama diversificata de materiale de constructii. Cei care vor trece pragul magazinului, deschis astazi, vor avea posibilitatea sa isi aleaga produsele dorite chiar de la raft.

Societatea Noua Tei, din Rm. Sarat, a inaugurat astazi primul magazin cash & carry, care comercializeaza materiale de constructii. La eveniment au fost prezenti numerosi clienti, furnizori si angajati ai firmei, cu renume in vanzarea materialelor de constructii. Magazinul, care este situat pe strada Alexandru Ioan Cuza, nr.11, faciliteaza accesul clientilor la produse. Practic acestia isi pot pune in carucioare materialele de constructii de care au nevoie direct de la raft. Clientii sunt invitati sa treaca pragul noului magazin cash & carry. Aici vor gasi o gama diversificata de materiale de constructii la preturi accesibile.

In prezent, societatea Noua Tei, ofera clientilor sai materialele de constructii de care au nevoie si prin cele cinci depozite, pe care le are in Rm. Sarat. Mai mult, firma detine cea mai moderna statie de betoane din municipiu, dar si o sectie de geam termopan.”