Compania Noastră

De 26 de ani împreună!

Despre Noi

Despre noi vrem să știi că forța Nouă Tei constă în oamenii alături de care lucrăm: clienți, angajați și furnizori, de peste 26 de ani.

 

Împreună schimbăm modul în care oamenii se gândesc la o locuință, și asta e ceea ce contează cu adevărat! Suntem peste 100 de oameni dedicați clienților care ne vizitează in cele 7 depozite și magazine Nouă Tei din Râmnicu Sărat.

De ce suntem aici?

Dacă îi întrebi pe clienții noștri, ei îți vor spune că proiectele de renovare nu înseamnă doar să își izoleze locuința, să zugrăvească camera copiilor sau să își decoreze grădina; ei își creează un cămin. Iar noi vrem să facem acest lucru mult mai simplu: vrem să îi ajutăm să transforme locul în care trăiesc într-un loc pe care îl iubesc. Ambiția noastră este să îi ajutam pe clienții noștri să se simtă ca acasă în locuințele lor.

Ce oferim?

Nu contează cât de complicat este proiectul tău, dacă reamenajezi un apartament sau construiești de la zero o casă, găsești materialele necesare să-l duci la bun sfârșit într-un singur loc.

Avem tot ce-ți trebuie: de la beton și cărămidă, până la sisteme de acoperiș, gips-carton, decorațiuni interioare și exterioare, articole electrice și finisaje, dar și vopsea, parchet, uși și ferestre, pal melaminat, feronerie și produse pentru grădină, precum și o gamă largă de servicii.

 

“Singura modalitate prin care poți face lucruri extraordinare este să iubești ceea ce faci”

Steve Jobs

Magazine și depozite

Nu contează cât de complicat este proiectul tău, dacă reamenajezi un apartament sau construiești de la zero o casă, găsești materialele necesare să-l duci la bun sfârșit într-un singur loc.


Avem tot ce-ți trebuie: de la beton și cărămidă, până la sisteme de acoperiș, gips-carton, decorațiuni interioare și exterioare, articole electrice și finisaje, dar și vopsea, parchet, uși și ferestre, pal melaminat, feronerie și produse pentru grădină, precum și o gamă largă de servicii.

 

Stație betoane

În calitate de furnizor de agregate, beton și soluţii pentru nevoile constructorilor, deservim o gamă largă de clienţi, de la proprietarii care construiesc în regie proprie până la companiile specializate în construcţii civile de medie şi mare complexitate.


Prin tehnologia utilizată, acoperim atât cerințele tot mai complexe de pe piața construcțiilor (calitate, conformitate, promptitudine) cât și respectarea normelor din ce în ce mai exigente de protecție a mediului.

 
image description

Tâmplarie PVC
și geam termopan

Bine ai venit în lumea Nouă Tei. Ferestre și uși de ultimă generație. 

 

Folosim în producție sistemele de profile Veka și Teraplast, iar confortul, designul și siguranța se reunesc în produsele noastre cu ajutorul a două elemente esențiale: calitatea și profesionalismul, împreună cu o echipă de profesioniști cu experiență, dedicată în întregime realizării de performanță și orientată către nevoile tale.

 

Showroom materiale și accesorii mobilă

Cu noi, orice proiect de mobilier poate deveni realitate!
Fie că ești producător de mobilă sau o persoană pasionată de mobilier, la noi găsești:

servicii de debitare PAL și aplicare cant ABS, cu utilaje de ultimă generație

Nu pentru fiecare proiect există în casă fierăstrăul potrivit și poate nu dorești să achiziționezi o nouă unealtă doar pentru câteva tăieri. Iar pentru unele lucrări de debitare, pentru ca tăieturile să iasă perfect, sunt necesare cunoștințe de specialitate, pe care nu orice meseriaș le posedă. Pentru astfel de situații, îți punem la dispoziție serviciul nostru de debitare și aplicare cant ABS. Debităm, exact după măsurile pe care ni le transmiți, următoarele sortimente: PAL, PFL, MDF, OSB, plăci Tego, blaturi de bucătărie.

o gamă esențială de PAL, PFL, MDF, blaturi de bucătărie

Disponibile în diverse culori și materiale, în funcție de necesitățile tale.

accesorii pentru mobilă

Alege accesoriile de mobilă potrivit nevoilor tale. Fie că optezi pentru picioare de mobilă, mânere, roți, balamale sau ai nevoie de accesorii pentru asamblarea mobilei, noi îți oferim mereu cele mai bune soluții în cantitatea necesară proiectului tău.

cele mai moderne și interesante idei de optimizare a spațiului 

În mod normal o bucătărie este utilizată în mod intensiv, în fiecare zi. Din acest motiv trebuie să fie nu doar frumoasă, ci și practică. Optimizând inteligent spațiul, economisești astfel timp şi nu parcurgi distanţe inutile. Și poți depozita totul acolo unde ai nevoie.

cele mai bune sfaturi în materie de mobilier

Indiferent dacă ești în căutare de idei, dacă dorești să proiectezi o bucătărie nouă, să renovezi, să schimbi un blat, sau să montezi chiuveta potrivită, noi îți oferim inspirație, instrucțiuni, ghid, servicii și sortimentul potrivit pentru proiect!

nu în ultimul rând, îți oferim cel mai de preț lucru pentru orice om - îți oferim timp liber.

Trecem imediat la treabă! Noi nu stăm pe gânduri. Pentru noi, ca și pentru tine, timpul este foarte important. Odată ce am configurat comanda în programul de proiectare, aceasta este lansată în producție cu ajutorul aplicației. Precizia execuției și în final calitatea produsului finit, depind cel mai mult de tehnologia folosită.
INTERVIU Felder Gruppe România: Ion Hoțescu, administrator Nouă Tei, Râmnicu Sărat, Buzău

Serviciile de debitare și aplicare cant ABS, următorul pas în dezvoltarea afacerii Nouă Tei.