Producator Tamplarie PVC

Ferestre și uși PVC cu geamuri termopan

Tamplarie pvc
ferestre. uși. rulouri.

pentru cei care preferă calitatea.

Scopul nostru este de a fabrica produse inovatoare și de o calitate înaltă, toate pentru a oferi căminului dumneavoastră un spațiu de locuit cât mai confortabil și protecție față de factorii externi.

“Confortul și siguranța a mii de oameni depind de grija pe care o acordăm în fiecare zi, pentru fiecare fereastră care iese din mâinile noastre.”

- aurelia tarazi - reprezentant vânzări

consiliere

Specialiștii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă configura proiectul dorit și pentru a vă ghida pe calea celor mai bune alegeri.

transport

Ne asigurăm că produsele dorite vor ajunge la destinația aleasă de dumneavoastră în siguranță, conform timpului agreat.

montaj

Vă trimitem echipe specializate și experimentate care dețin cunoștințe tehnice solide și care vor monta produsele alese.

PROMOȚIA PRIMĂVERII

1 MARTIE - 31 MAI 2023

Echiparea geamului termopan cu Baghetă Warm Edge (baghetă caldă) fără costuri suplimentare față de bagheta din aluminiu tradițională.

Diminuezi semnificativ răcirea marginilor ferestrelor sau supraîncalzirea în sezonul cald.

de ce ferestre și uși din pvc?

Scopul nostru este de a fabrica produse inovatoare și de o calitate înaltă, bazat pe cunoștiințele acumulate și pe echipele noastre de experți în domeniu, de peste 10 ani.

O tâmplarie PVC este varianta cea mai rentabilă economic și cu eficiență dovedită în scop de închidere a golurilor pentru ferestre sau uși.

Ferestrele și ușile din PVC sunt eficiente energetic. PVC-ul este cel mai bun material izolator dintre toate soluțiile tradiționale existente pe piață pentru fabricarea ferestrelor și a ușilor. 

Ferestrele și ușile din PVC oferă izolare fonică. Profilele asigură o izolare fonică sporită și un climat ambiental plăcut, chiar și în zonele cu trafic intens și zgomot mare.

Pot fi preferențial configurate pe diferite dimensiuni, forme și culori și pot fi accesorizate cu plase de insecte și pervaze.

O fereastră durabilă din PVC își păstrează în timp culoarea. 

Întreținerea ferestrelor si ușilor din PVC este ușoară și nu necesită efort.

În producția de ferestre și uși PVC folosim sistemele de profile Veka și Deceuninck
veka

VEKA se bucură de recunoaștere internațională atât pentru calitatea profilelor sale, exclusiv clasa A (conform SR EN 12608), cât și pentru valoarea adăugată a serviciilor sale, unitare peste tot în lume.

deceuninck

Sistemele PVC Deceuninck pentru ferestre și uși oferă un echilibru perfect între eficiență energetică și confort. Datorită izolării termice și acustice, a gradului ridicat de siguranță și a paletei bogate de culori oferă o notă aparte căminului dumneavoastră.

produse opționale

Rulouri

Plase anti insecte

Geam ornament

ferestre și uși în stoc

Știm că timpul este foarte important pentru dumneavoastră, de aceea dorim să vă prezentăm oferta noastră de ferestre și uși PVC cu dimensiuni standard, gata pregătite pentru a fi montate.

GALERIE FOTO proiecte
CONTACTEAZĂ-NE

Confortul bate la fereastră!

Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru întrebări, detalii și consiliere despre produsele și serviciile pe care le oferim. 

SHOW-ROOM:

Râmnicu Sărat, str. Principe Ferdinand, nr. 47, județul Buzău

TELEFON:

0746 292 291

Email:

contact [@] nouatei.ro

Formular contact

INTREBĂRI FRECVENTE

Oferta de preț pentru proiectul dumneavoastră de tâmplărie PVC se stabilește ținând cont de:

  • Dimensiuni și tip produs;
  • Adâncime și profil;
  • Sticlă, două foi, tripan, Low-E, mat, reflexiv
  • Tip feronerie și accesorii: închidere simplă, oscilo-batantă;
  • Volumul și locul de montaj al comenzii.

După executarea montajului se recomandă finisarea glafurilor, apoi îndepărtarea foliei de protecție de pe profil.

Se recomandă să nu se pună obiecte, resturi de la materialele de construcție între toc și cercevea, să nu se acționeze forțat mânerul la închidere și deschidere, să nu se deschidă cerceveaua mai mult decât este permis.

Este recomandat anual să se verifice feroneria pentru a se asigura o funcționare ușoară și o durată de viață mai mare.

Garniturile de cauciuc se vor unge cu ulei special.

Nu se vor folosi diluanți, materiale abrazive sau alte substanțe chimice pentru curățarea tâmplăriei.

 

Formarea condensului apare atunci când umiditatea aerului din încăpere este ridicată. Zonele neetanșate de la marginile ferestrelor poate fi una dintre cauze. Se recomandă aerisirea camerelor pentru eliminarea umezelii în exces din încăpere, atât pe timpul verii, cât și pe timpul iernii, astfel se evită formarea mucegaiului.

Sticla LowE este obținută prin depunerea unui strat de oxizi metalici de dimensiuni microscopice pe sticla clasică float. Acest strat metalic are rolul de a reduce pierderile de caldură prin radiație, îmbunătățind capacitatea de izolație termică a geamului termoizolant.