Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Parchet laminat - Buzău & Râmnicu Sărat

Alegerea parchetului potrivit devine mult mai usoara la Noua Tei. La noi vei gasi modele de parchet laminat si accesorii la preturi avantajoase. Fie ca alegi parchet stratificat, fie un model de parchet laminat, va oferi casei tale confort si eleganta.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Pentru a alege cel mai potrivit tip de parchet laminat pentru casa ta, Noua Tei iti recomanda sa tii cont de urmatoarele criterii: clasa de trafic (trafic intens, trafic redus), grosime (6, 8, 10 sau 12 mm) si finisaj (stejar, nuc, si alte imitatii de lemn cu irizatii sau alte decoruri). In magazinele noastre vei primi consiliere astfel incat sa-ti duci proiectul la bun sfarsit cu cele mai bune rezultate.

Parchetul laminat reprezinta una dintre cele mai bune solutii pentru casa ta, daca iti doresti confort si design deosebit. Acest tip de parchet este cel mai popular in ultima vreme datorita avantajelor pe care le ofera: aspect elegant, intretinere fara efort, modele variate, instalare usoara, pret accesibil.

Culoarea parchetului laminat influenteaza impresia generala si perspectiva camerei. Culoarea corect aleasa poate extinde sau prelungi vizual o anumită camera. Dacă doriti sa extindeti vizual camera, instalati o pardoseala in tonuri deschise, in timp ce pardoseala mai inchisa la culoare diminueaza suprafata.

Atunci cand esti in cautarea unui parchet laminat pentru casa ta trebuie sa tii cont de anumite criterii de selectie: dimensiunea placii, clasa de trafic, grosimea placii, nuanta dar si pretul.

Dimensiunea placii de parchet poate fi diferita de la un model la altul, insa dimensiunea recomandata pentru un aspect estetic deosebit si o buna rezistenta in timp este de 1200-1400 milimetri.

Clasa de trafic sau clasa de uzura este determinate de rezistenta suprafetei exterioare a parchetului laminat. Aceste Clase de uzura pentru pardoseli laminate sunt specificate in standardul european EN 13329. Exista o diferentiere intre utilizarea interna si cea comerciala. In zonele de utilizare privata, clasificarea variaza de la 31 (utilizare usoara, de exemplu, in dormitoare) la 33 (utilizare intensa, de exemplu in holuri). Spatiile comerciale, camerele de hotel sau salile de conferinta vor folosi o clasa de trafic 33 pentru o utilizare intensa sau chiar 34 pentru utilizarea foarte intensa.

Asadar, exista trei mai categorii de clase de trafic pentru parchet laminat:

AC3 apartine clasei de trafic 31 sau 21 si poate fi simbolizat grafic printr-o casa si o persona a langa. Parchetul laminat care se incadreaza in aceasta clasa de trafic este ideal pentru dormitoare.

AC4 apartine clasei de trafic 32 sau 22 si poate fi simbolizat grafic printr-o casa si doua persoane langa. Parchetul laminat marcat cu aceste insemnuri se preteaza in general pentru living si holuri.

AC5 apartine clasei de trafic 33 sau 23 si este simbolizat printr-o casa si trei persoane langa, fiind ideal pentru spatii comerciale sau cladiri publice.

Un alt simbol pe care il vei intalni pe ambalajul parchetului este IC. Acesta iti arata clasa de rezistenta la impact, adica cat de rezistent este parchetul in cazul in care se intampla sa scapi diverse obiecte pe el.
Grosimea parchetului poate influenta rezistenta acestuia in timp. Pe piata romaneasca sunt disponibile pe grosimi de 6 mm, 8 mm, 10 mm si 12 mm. In acelasi timp, grosimea izolatorilor disponibili variaza intre 1.5 mm si 6 mm.

Parchetul laminat este, in general, disponibil in zeci de culori, texturi, nuante si modele, astfel devine o misiune destul de grea alegerea parchetului pentru locuinta ta. Ca sa fie mai usoara alegerea iti recomandam sa tii cont de stilul locuintei, de marimea spatiului, de culoarea usilor si a mobilierului, uneori chiar si de perdele si draperii, totul trebuie sa ofere un rezultat unitar.

Sa nu uitam si de bugetul alocat pentru pardoseala casei, aspect foarte important. In comparatie cu alte tipuri de pardoseli, de exemplu din lemn masiv, marmura sau chiar gresie, parchetul laminat este mai accesibil inclusive din punct de vedere al montajului.

Iti oferim parchet laminat, izolatie pentru parchet, plinta si accesorii la un pret care sa corespunda bugetului pe care il ai alocat proiectului tau.

Intrebări Frecvente Parchet laminat

Masoara cu o ruleta lungimea si latimea camerei unde urmeaza sa montezi parchetul. Calculeaza aria suprafetei (lungimea x latimea). Transpune numarul de metri patrati in cutii necesare de parchet, pe fiecare cutie de parchet vei gasi metrajul rezultat.
Magazinele si depozitele noastre comercializeaza o gama variata de parchet laminat, diverse clase de trafic si nuante, printre care gasiti si parchet laminat Egger.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!