Parteneri nouă tei

29

Ani experienta

Parteneri revanzători materiale de construcții

De peste 29 de ani oferim materiale de construcții și finisaje clienților noștri, reunind ofertele unora dintre cei mai importanți și prestigioși furnizori, garanție asupra calității produselor oferite și implicit asupra investițiilor desfășurate.

În momentul de față suntem cel mai mare distribuitor de ciment din județul Buzău

Cu o gamă variată de produse comercializate, de la materiale de construcții grele, până la obiecte de amenajări interioare, suntem aici pentru a satisface toate cerințele unui parteneriat de succes.

PARTENERI DEALERI TÂMPLĂRIE PVC ȘI GEAM TERMOIZOLANT​

Suntem producători de ferestre și uși PVC și geam termoizolant, și ne dorim să începem parteneriate de succes cu dealeri de termopane și specialiști care activează în domeniul construcțiilor.

Ne respectăm clienții și asigurăm un proces optimizat și atent supravegheat, până la furnizarea proiectului final. Ne vom asigura că totul este pus la punct astfel încât să primiți produsele rapid, conform standardelor. Prețurile noastre sunt negociabile, dar calitatea nu.

Ce vă oferim:

Vă invităm să descoperiți oferta noastră creată special pentru colaboratori, ofertă care pune la dispoziție produse de calitate la prețuri avantajoase, livrate în timp rapid.

Oferta se adresează dealerilor și revânzătorilor PVC, dar și specialiștilor în construcții care au nevoie de un furnizor constant de tâmplărie PVC și geam termoizolant și știu că seriozitatea și profesionalismul ar trebui să fie pe primul loc,

CONTACTEAZĂ-NE

Împreună realizăm lucruri uimitoare!

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre parteneriatul pe care vi-l propunem, ne puteți trimite un mesaj prin intermediul formularului de contact:

SEDIU:

Râmnicu Sărat, str. Principe Ferdinand, 47

Materiale construcții:

0757 045 125

tamplărie pvc

0754 024 021

FORMULAR CONTACT