1. Parteneri revanzători materiale de construcții

De peste 26 de ani oferim materiale de construcții clienților noștri, reunind ofertele unora dintre cei mai importanți și prestigioși furnizori, garanție asupra calității produselor oferite și implicit asupra investițiilor desfășurate.

Cu o gamă variată de produse comercializate, de la materiale de construcții grele, până la obiecte de amenajări interioare, suntem aici pentru a satisface toate cerințele unui parteneriat de succes.

Preţul competitiv de pe piaţa produselor destinate construcţiilor şi ofertele de servicii oferite precum transportul şi descărcarea mărfii la destinaţie, au asigurat o relație de lungă durată atât cu clienții noștri, cât și cu partenerii noștri revânzători din județele Buzău și Vrancea.

Punem accent pe flexibilitate, corectitudine, experiență și întelegere a nevoilor reale, pentru crearea unei relații bazate pe încredere și susținere.

În momentul de față suntem cel mai mare distribuitor de ciment din județul Buzău și ne mândrim că avem:

+42 parteneri revânzători

+26 ani experiență

+114 oameni în echipă

+38 autovehicule

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre parteneriatul pe care vi-l propunem, ne puteți contacta la numărul de telefon 0757 045 125 sau ne puteți trimite un mesaj prin intermediul formularului de contact de mai jos:

2. Dealeri tâmplărie PVC și geam termoizolant

Pentru a fi cât mai aproape de clienții noștri, din anul 2011 ne-am extins rețeaua de dealeri și astfel am început colaborarea (fructuoasă din punctul nostru de vedere) cu niște oameni la fel de entuziaști ca și noi.

Oferim produsele noastre de tâmplărie PVC și geam termoizolant, în condiții avantajoase spre revânzare, dealerilor specializați în vânzări și montaj tâmplărie PVC. În producția de ferestre și uși PVC folosim sistemele de profile Veka, Teraplast și Deceuninck.

Pentru noi, succesul este rezultatul viziunii. De aceea, confortul, designul și siguranța se reunesc în produsele noastre cu ajutorul a două elemente esențiale: calitatea și profesionalismul.

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre parteneriatul pe care vi-l propunem, ne puteți contacta la numărul de telefon 0754 024 021 sau ne puteți trimite un mesaj prin intermediul formularului de contact de mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.