Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Ciment - Buzău & Râmnicu Sărat

A venit momentul pentru o lucrare de constructii? Sau vrei sa aduci cateva imbunatatiri, sa completezi casa sau gradina? Noua Tei s-a gandit la toate, am adus in gama noastra de materiale de constructii si mai multe tipuri de ciment, de la cei mai prestigiosi furnizori de pe piata: ciment Holcim si ciment Romcim.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Ai in proiect o lucrare de constructie de la zero sau de renovare? Ai nevoie de un ciment pentru a pune in opera betoane intr-un timp cat mai scurt, cu rezultate rezistente şi de durata? Tot ce trebuie sa faci este sa alegi cantitatea necesara si varianta cea mai buna pentru proiectul tau!  Poti alege din sortimentul nostru: ciment alb, ciment gri, ciment lianti pentru var, ciment mortare, sau orice alt tip de ciment este potrivit pentru lucrarea ta!
Despre noi vrem sa stii ca suntem cel mai mare distribuitor de ciment din judetul Buzau, in special de ciment portland Holcim Structo Plus şi ciment portland Romcim Ultra.

La noi gasesti produse care raspund nevoilor variate de construire sau renovare.

Cand vine vorba de ciment trebuie sa stim ca reprezinta elementul cheie din fabricarea betonului, acesta se prezinta sub forma unei pulberi fine, in general, de culoare gri, si se livreaza in saci. Tipul de ciment se alege in functie de aplicatia de destinatie: pentru betoane foarte dure, pentru zidarie sau tencuiala, pentru şape, pentru aplicatii uzuale. In functie de cantitatea necesara poti opta pentru ciment la sac mic sau sac de ciment mare.

La Noua Tei vei gasi intotdeauna varianta potrivita proiectului tau!
Lucram cu cei mai buni producatori de ciment din tara, Holcim si Romcim, produse concepute pentru a raspunde nevoilor tot mai specifice si exigente ce apar in procesul de contruire sau renovare a unei locuinte.

Holcim ne prezinta cimentul portland Duraditiv Structo Plus cu o durata de intarire mult mai mare, potrivit pentru fundatii, sape, chiar si pentru fabricarea boltarilor si alte lucrari de zidarie. Elementele executate cu acest tip de ciment pot fi decofrate rapid. Sa nu uitam de cimentul alb Holcim Bianco Plus, conceput pentru elemente din beton aparent, lucrari decorative si prefabricate, cu un grad de alb de peste 85%.

Tot in sortimentul nostru vei gasi şi varianta Holcim Tenco, liant aditivat, potrivit pentru toate tipurile de mortare, tencuiala de interior sau exterior.

Cand vine vorba despre cimentul Romcim Ultra CRH ne putem baza pe acest produs pentru betoane simple si armate, recomandat pentru orice lucrari de constructii civile. Comercializat in saci de 40 kg si 20 kg, livrat in cele mai bune condiţii. Acesta are o rezistenţa mare, intarire si aplicare rapida.

De la Romcim va puteti baza si pe Multibat Liant CRH pentru mortare de calitate, utilizat pe orice suport pentru tencuiala interioara sau exterioara, zidarie si sape interioare.

Orice tip de sac de ciment ai alege, la Noua Tei ai intotdeauna cel mai bun raport calitate-pret de pe piata si poti fi sigur ca produsul pentru care optezi va fi rezistent si de durata!

Intrebări Frecvente Ciment

Cimentul Holcim Structo Plus este bazat pe o reteta optimizata, la care s-a adaugat Duraditiv – un component a carui actiune imbunatateste proprietatile betoanelor, asigurand calitatea superioara a produsului final. Teste realizate in conditii extreme au demonstrat o crestere semnificativa a performantelor pentru cimentul Holcim Structo Plus si pentru betoanele preparate pe baza lui. Prin urmare, tendinta de fisurare imediat dupa punerea in opera este redusa substantial (50% mai putine fisuri), iar lucrarile sunt mai rezistente in timp si arata mai bine.
Aditivul pentru betoane nu poate inlocui cimentul, acesta de adauga pentru a accelera intarirea betonului.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!