Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Plase gard - Buzău & Râmnicu Sărat

Daca vrei sa ingradesti un teren, fie el mai mare sau mai mic, iti punem la dispozitie: plasa sarma zincata impletita, plasa sudata zincata sau plastifiata. Poti opta pentru plasa impletita cu grosime sarma zincata intre 1.6 mm si 2.8 mm, cu ochiuri mici, medii sau mari, in functie de nevoile proiectului tau.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Fiecare tip de plasa pentru gard se califica pentru anumite spatii si zone. Fara indoiala, o plasa din sarma zincata impletita este salvatoare, in cazul amenajarilor rapide. Astfel, daca ingradesti o curte, un teren de sport sau o curte pentru animale in interiorul curtii tale, Noua Tei vine in ajutorul tau cu materiale de constructii pentru garduri si imprejmuiri, accesorii de montaj si tevi metalice (teava patrata, teava rotunda si teava rectangulara).

Cel mai rapid mod de a imprejmui o proprietate, fie ea o gospodarie, o livada, o plantatie sau un centru sportiv este cu ajutorul asa numitelor plase de gard, gata confectionate din sarma zincata impletita care formeaza ochiuri mici, medii sau mai mari.

Gardul din plasa este foarte rezistent, simplu de montat si accesibil ca pret, permitand si o buna ventilare a zonei imprejmuite. Acest tip de gard metalic reprezinta un mare avantaj atunci cand traseul trece prin colturi cu unghiuri diferite sau atunci cand trebuie compensate mai multe diferente de inaltimi mici.

Cu dimensiuni diferite si ochiuri cu diametru divers, plasa pentru gard este usor de instalat de catre oricine. De asemenea, la noi vei gasi accesorii montaj, echipament protectia si securitatea muncii pentru lucrul in siguranta.

Plasa pentru gard se poate monta pe orice tip de structura: stalpi de metal sau lemn sau cadre metalice si este practic indestructibila, datorita tratamentului aplicat sarmei. Fiecare rulou de plasa pentru gard are un fir de legatura in interior cu ajutorul caruia se realizeaza imbinarea plasei si poti alege dintr-o gama variata de dimensiuni dupa nevoile proiectului tau.

Cand alegi o plasa pentru gard, trebuie sa tii cont de o serie de aspecte importante: materialul folosit de producatori pentru realizarea produsului, dimensiunile necesare: grosime sarma zincata, dimensiunea ochiurilor, dar si culoarea plasei.

In functie de nevoile tale, poti opta pentru:

• plasa gard impletita zincata;
• plasa gard sudata zincata;
• plasa gard sudata din otel;
• plasa bordurata zincata ( panouri bordurate );
• plasa bordurata plastifiata verde;
• plasa rabitz;
• plasa din sarma ghimpata.

Pentru realizare de garduri metalice rapide, rezistente si accesibile iti recomandam plasa pentru gard impletita si plasa sudata. Fie ca alegi o plasa de gard impletita, fie o plasa zincata sudata, acestea iti permit sa imprejmuiesti rapid orice suprafata de teren asigurandu-ti simplitate in utilizare, protectie impotriva ruginii si o rezistenta buna la intruziune.

Daca doresti sa iti delimitezi proprietatea de loturile vecine sau doar vrei sa iti imprejmuiesti gradina sau o curte de animale in interiorul curtii tale, atunci alegerea potrivita este plasa pentru gard impletita.

Cand vine vorba despre crearea unor custi de animale sau poate o gradinita de flori, mai potrivit ar fi sa utilizezi plasa gard sudata zincata. Gardul din plasa se va monta usor, este economic si astfel iti vor ramane bani pentru celelalte proiecte pe care le ai in plan, pentru ca la noi gasesti tot ce ai nevoie pentru construit, renovat, amenajat sau reparat.

Acum ca stii toate aceste detalii alege tipul potrivit de plasa pentru gard din gama noastra variata si pune-te pe treaba!

Intrebări Frecvente Plase gard

Alegerea nu este atat de dificila daca stii exact pentru ce vei folosi plasa de gard. Recomandam plasa de gard impletita atunci cand imprejmuim un teren sau o curte pentru animale, iar plasa sudata zincata pentru crearea unor custi de animale/pasari, o delimitare a gradinitei de flori sau imprejmuirea unor spatii comerciale/industriale.
Ca si stalpi de sustinere, este recomandata folosirea stalpilor din beton, o solutie ieftia, care nu necesita intretinere ulterioara. Dar, poti monta plasa de gard, pe stalpi facuti chiar de tine din teava metalica, taiata la dimensiunile dorite, insa va trebui sa ii grunduiesti si vopsesti
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!