Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Vată bazaltică - Buzău & Râmnicu Sărat

Vata bazaltica este un material de calitate superioara, care ofera o multime de beneficii greu de ignorat. Daca doresti o locuinţa eficienta din punct de vedere energetic, iti garantam ca, indiferent de tipul de vata bazaltica aleasa, vei beneficia de un produs care izoleaza termic excelent.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Cand simţi ca locuinţa ta are nevoie de izolare termica, inseamna ca a sosit timpul sa te pregatesti de lucru.  Ideile tale alaturi de produsele aflate in oferta Noua Tei formeaza o combinatie care nu are cum sa dea gres. De la vata bazaltica, vata minerala, pana la polistiren si alte accesorii necesare, la Noua Tei, gasesti tot ce ai nevoie pentru proiectul tau.

Noua Tei iti vine in ajutor cu cele mai bune produse! Alege termosistemul cu vata bazaltica Rockwool sau vata minerala bazaltica Isover.

Cand vine vorba despre casa ta, esti extrem de grijuliu si vrei sa ai cele mai bune materiale pentru un confort optim. Esti pe punctul de a izola casa si nu stii ce sa alegi? Noua Tei iţi pune la dispoziţie o gama de vata minerala bazaltica atat pentru pereti exterior, cat si pentru izolarea termica a pereţilor desparţitori, a podurilor si mansardelor.

Vata minerala bazaltica se prezinta sub forma de placi usor de montat, asemanatoare cu cele din fibra de sticla, doar ca are ca materie prima roca bazaltica. Este fabricata din materiale naturale si durabile, fara substanţe toxice in compozitie.

Vata bazaltica face parte din gama de materiale de constructii premium, un excelent izolator termic si fonic, un material superior polistirenului si vatei minerale de sticla. Izolatia cu vata bazaltica actioneaza ca un sistem eficient de stocare a energiei, poate reduce cererea de incalzire sau racire si mentine mai bine temperatura in cladiri. Un termosistem cu vata bazaltica montat corect poate economisi bani la facturile de energie cu pana la 70%.

Nu este de neglijat nici aspectul rezistentei la incendii, important pentru prevenirea distrugerii structurii cladirii, dar si pentru siguranta persoanelor. Este foarte potrivita pentru fatadele si terasele reci ale caselor sau pentru halele industriale metalice. Vata bazaltica este un produs de izolatie care este utilizat atat in case, cat si in cladiri comerciale si ofera o valoare mai mare decat o izolatie traditionala din fibra de sticla, fiind totodata si un produs mai sigur si ecologic pentru mediul inconjurator.

De asemenea, este foarte simplu de lucrat cu vata minerala, placile sunt usor de taiat, astfel incat sa se potriveasca usor. Daca se uda, apa nu se imbiba in placi. Totodata, placile montate sunt compacte, nu exista riscul ca acestea sa se deplaseze. In sortimentul nostru gasesti vata bazaltica Rockool Frontrock, vata bazaltica Rockwool Multirock, vata minerala bazaltica Isover PLE cu folie de aluminiu sau simpla si TerraWool, materiale esenţiale si sigure pentru toate proiectele de izolare a locuintei tale.

Fie ca ai in proiect izolarea fatadei, a mansardei, podului, tavanelor sau peretilor despartitori, la Noua Tei gasesti tot ce ai nevoie pentru a obtine rezultatul dorit!

Intrebări Frecvente Vată bazaltică

Mai jos iti prezentam cateva exemple concrete: – pentru o casa individuala pozitionata intr-o zona fara zgomot extern major (de tip aeroport, autostrada), pentru izolatia sub acoperis vom folosi vata minerala de sticla; dar in situatia cand locuinta se afla in apropierea unor surse de zgomot, recomandam vata minerala bazaltica. – pentru o casa individuala la izolarea peretilor exteriori cu un termosistem tencuit recomandam vata minerala bazaltica, stiind totusi ca implica un buget mai mare, spre deosebire de solutia cu polistiren expandat. – pentru o casa individuala la izolarea peretilor interiori de compartimentare recomandam deopotriva atat vata minerala bazaltica, cat si vata minerala de sticla. – pentru izolarea grinzilor, stalpilor care au in structura armatura metalica, recomandam polistirenul extrudat; de asemenea, pentru izolarea fundatiilor sau a soclurilor recomandam tot polistirenul extrudat; – pentru o casa individuala la izolarea peretilor exteriori cu un termosistem tencuit unde bugetul este redus, dar se asigura o aerisire corespunzatoare in mod constant, recomandam polistirenul expandat tip EPS 80.
Nu, nu este adevarat. in conditii normale si daca montajul materialului se face corespunzator, atat vata de sticla cat si vata bazaltica vor dura 50 de ani.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!