Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Șindrile bituminoase - Buzău & Râmnicu Sărat

Sindrila bituminoasa este folosita si apreciata mai mult pentru casele de vacanta si pensiuni, foarte populare fiind modelele de sindrila bituminoasa tip hexagon maro/rosu sau solzi rosu/maro, culori precum verde sau albastru fiind mai putin intalnite. Te asteptam sa alegi inspirat din gama noastra de sindrile biruminoase!

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Cand vine vorba despre acoperisul casei optiunile sunt diverse, astfel va trebui sa faci alegeri inspirate si durabile pentru ca nu vei schimba acoperisul casei in fiecare an. Alege sa folosesti ca si material de acoperis sindrila bituminoasa, material accesibil, eficient, cu instalare usoara, intr-o varietate mare de modele si culori.

Sindrila bituminoasa reprezinta un sistem pentru acoperisurile cladirilor de tip rezidential, industrial si comercial. Foarte populare pentru case de vacanta si pensiuni, cele mai des intalnite in tara noastra fiind modele de sindrila bituminoasa de tip hexagon maro si solzi rosu.

Noua Tei te invita in depozite sa alegi modelul si culoarea de sindrila bituminoasa pentru acoperisul casei, astfel incat sa obtii casa mult visata.

 

Daca ai de acoperit o constructie cu structura usoara, cum ar fi casele din lemn sau cladirile din panouri sandwich, atunci sidrila bituminoasa este alegerea ideala, fiind un material usor ce pune putina presiune asupra constructiei.

Montajul invelitorii din sindrila bituminoasa se executa intr-un timp relativ scurt in comparatie cu oricare alt tip de invelitoare si nu trebuie sa iti faci griji cu privire la accesoriile de acoperis de tip parazapezi, paratrasnete sau jghiaburi pentru ca se vor monta cu usurinta pe un acoperis din sindrila bituminoasa.

Acoperisul casei realizat din sindrile bituminoase va fi rezistent la conditiile meteo extreme, atat inghet cat si canicula, nu creeaza condens si mentine o izolare fonica buna in cazul ploii sau vantului.

Sindrila bituminoasa are o compozitie complexa, un amestec de granule de bazalt ceramizate, bitum, fibra de sticla preimpregnata si nisip siliconic, toate aceste componente creeaza un material de acoperis flexibil, usor, complet impermeabil, cu rezistenta la sfasiere si stabilitate termica.

Daca doresti sa schimbi acoperisul vechi din sindrila bituminoasa cu unul nou, atunci afla ca acest material de acoperis permite montarea celui nou direct peste cel vechi, astfel economisesti si timp si bani, posibil cheltuiti pe manopera si proceduri speciale de decopertare.

Pentru un montaj corect al acoperisului casei din sindrila bituminoasa, dar si pentru rezistenta acestuia cat mai mult timp, asigura-te ca nu montezi acoperisul daca afara sunt temperaturi mai mari de 22 de grade C, in caz contrar vei risca inmuierea placilor datorita bitumului incalzit. Inainte de punerea in opera, sindrila bituminoasa trebuie sa fie depozitata la o temperatura de mai putin de 20 de grade C pentru a nu risca lipirea placilor intre ele.

Acoperisul din sindrila biruminoasa este perfect pentru locuinte si constructii adiacente din gospodarie, optiune rezistenta in timp daca este montat corect.

Un acoperis din sindrila bituminoasa iti va completa aspectul casei prin eleganta si bun gust, fiind potrivit atat pentru executarea unui acoperis nou cat si pentru renovarea unuia mai vechi.

Descopera gama noastra de sindrile bituminoase si apuca-te de treaba!

Intrebări Frecvente Șindrile bituminoase

Sindrila bituminoasa se monteaza pe astereala prin prindere mecanica cu ajutorul cuielor metalice sau prin lipite cu adeziv de tip bitum.
Sindrila bituminoasa are o durata de viata de aproximativ 50 de ani, insa rezistenta acoperisului depinde de zona climatica unde este pozitionata constructia. De exemplu o casa aflata intr-o zona montana, cu temperaturi mai scazute isi va pastra acoperisul din sindrila bituminoasa pentru o perioada mai lunga de timp decat o casa aflata intr-o zona de ses, unde soarele este mai puternic si degradeaza prin incalzire sindrila bituminoasa.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!