Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Tabla - Buzău & Râmnicu Sărat

Depozitele Noua Tei au un sortiment variat de materiale de constructii si produse metalurgice pentru renovari, constructii de la zero si confectii metalice. Iti prezentam tabla din aluminiu striata si tabla decapata (tabla neagra) obtinuta prin laminarea la rece a otelului. Toate acestea cu dimensiuni si grosimi diverse, cu o arie larga de aplicabilitate.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Pe langa tabla striata din aluminiu si tabla decapata, te invitam sa descoperi gama noastra de fier pentru constructii: otel beton, tevi si profile, otel lat si etrieri, toate acestea in dimensiuni diverse pentru a acoperi cat mai multe nevoi. De asemenea, iti oferim si tabla zincata lisa si tabla cutata zincata sau colorata si accesorii pentru sisteme complete de acoperis.

Tabla din aluminiu striata este un produs utilizat frecvent cu scop decorativ, semifabricate pentru industria auto, constructii civile interne si industria publicitara.

Tabla decapata este utilizata in producerea de piese pentru electrocasnice, automobile, parapeti pentru autostrazi si confectii metalice diverse.

Tabla pentru constructii metalice este folosita atat la scara industriala in domenii diverse cat si in constructii civile, avand o arie larga de aplicabilitate. Din aceasta categorie amintim tabla striata din aluminium si tabla decapata cunoscuta popular ca si tabla neagra.

Datorita striatiilor care o fac antiaderenta, tabla de aluminiu este extrem de utilizata si de versatila, avand chiar si rol decorativ. Aluminiul se caracterizeaza atat prin densitate mica, cat si prin excelente proprietati mecanice, precum sudabilitate buna si rezistenta la coroziune. In sortimentul nostru avem tabla striata aluminiu cu grosime de 1.5 sau 2 mm si dimensiunile: 1000×2000 mm si 1250×2500 mm.

Tabla striata din aluminiu este folosita in diferite domenii cum ar fi carosarea autoturismelor, decoratiuni interioare si exterioare, realizarea containerelor, realizarea de scari si trepte de acces, podele si industria publicitara.

Tabla decapata se obtine printr-un proces modern ce include laminarea la rece, mai exact in cadrul procesului de productie, otelul (materia prima din care este realizata tabla decapata) este rulat si presat, in repetate randuri, cu ajutorul unor role speciale pana cand se ating grosimile dorite.

Datorita acestei laminari care se executa la temperaturi foarte joase se pot atinge o serie de grosimi particulare pentru table decapata. In plus materialul finit beneficiaza si de o serie de proprietati importante. Dupa ce procesul de productie a fost incheiat, tabla decapata primeste o pelicula uleioasa care o protejeaza impotriva actiunilor agentilor corozivi care ii pot provoca acestui material ruginirea. Aceasta pelicula se poate indeparta foarte usor inainte de utilizare cu ajutorul unor solventi speciali.

Tabla decapata poate fi sudata si taiata fara probleme atunci cand este cazul, aceasta pastrandu-si toate proprietatile fara probleme. Tabla decapata este potrivita face fata in diverse aplicatii, de la mici piese pentru aparatura electrocasnica, pana la piese pentru automobile, parapeti si rafturi, etc.

Iti punem la dispozitie tabla neagra cu grosimi intre 0.8 mm si 3 mm, cu dimensiuni de 1000×2000 mm.

Intrebări Frecvente Tabla

Foaia de tabla decapata din gama noastra are lungimea de 2 m si latimea de 1 m, cu grosimi cuprinse intre 0.8 mm si 3 mm.
Tabla striata prezinta caracteristicile aluminiului, material din care este confectionata, asadar se poate suda, avand chiar sudabilitate foarte buna.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!