Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Fitinguri PVC canalizare - Buzău & Râmnicu Sărat

Ai inceput lucrarile pentru o canalizare exterioara? Te invitam sa consulti gama noastra de tevi si fitinguri PVC, atat pe site-ul nostru cat si in magazine!
Gama noastra cuprinde fitinguri PVC precum: cot PVC, dop PVC, ramificatie PVC, mufe PVC, clapete antiretur, reductii PVC excentrice, etc.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Un sistem de canalizare exterioara realizat din tevi si fitinguri PVC este unul modern si prietenos cu mediul inconjurator. La noi gasesti diverse fitinguri PVC pentru sistemul de canalizare exterioara, produse calitative potrivite pentru retele de canalizare ingropate in sol pentru ape menajere si ape pluviale, cu aplicabilitate in infrastructura si constructii rezidentiale, pentru drenaj sau folosite ca si sisteme de scurgere a apei in agrigultura.

Cu un pret accesibil, aceste tevi si fitinguri PVC sunt cea mai buna varianta la inceputul fiecarui proiect, dar si pe parcurs prin inlocuirea celor vechi cu varianta din PVC.

Indiferent ca ai in plan proiectarea unui sistem de canalizare nou sau doar ai de inlocuit un cot PVC, la Noua Tei gasesti tot ce ai nevoie pentru canalizare interioara si canalizare exterioara.

Domeniile de utilizare a sistemelor din PVC sunt variate, fiind pretabile pentru retele de canalizare exterioara ingropate in sol, pentru ape menajere si pluviale, in infrastructura si constructii rezidentiale, pentru evacuarea apei in agricultura si indrustrie.

Producerea de fitinguri PVC se realizeaza prin extrudare, granule de PVC dur neplastifiate in combinatie cu coloranti, stabilizatori si adaosuri de frictiune.

Utilizarea in sistemele de canalizare exterioara a fitingurilor PVC are o serie de avantaje demne de luat in considerare, astfel iti prezentam cateva caracteristici ale acestor fitinguri PVC:
• Rezistenta ridicata la agenti chimici. Datorita granulelor de PVC dur din compozitie, aceste fitinguri prezinta o buna rezistenta in fata agentilor chimici.
• Etanseitate buna. Cand vine vorba despre etansare trebuie sa stii ca toata gama de fitinguri PVC are etanseitate buna asigurata de garnituri fabricate din cauciuc sintetic cu durata mare de viata.
• Durabilitate. Se estimeaza o durata de viata a acestor fitinguri pvc de aproximativ 50 de ani.
• Greutate redusa. Fie ca vorbim de tevi sau fitinguri pvc, acestea au o greutate redusa fiind usor de transportat si montat.
• Caracteristici hidraulice bune. Aceste piese de tip fitinguri PVC au peretii interior cu rugozitate redusa ceea ce le face ideale pentru sisteme de scurgere/canalizare exterioara/canalizare interioara.

Un sistem de canalizare exterioara realizat din tevi si fitinguri PVC este unul modern si prietenos cu mediul inconjurator fiind foarte populare pe piata materialelor de constructii.

Gama de tevi si fitinguri PVC cuprinde o multitudine de dimensiuni, avand unghiuri si diametre diverse pentru a se potrivi oricarui proiect.

Gama noastra de fitinguri PVC cuprinde: clapete antiretur, mufe PVC, reductii PVC excentrice, cot PVC, ramificatie PVC, dop PVC, cu diametre diferite.

Vino in magazinele noastre iar colegii nostri te vor indruma spre a face alegerile potrivite, indiferent ca ai un proiect de canalizare exterioara sau interioara.

Intrebări Frecvente Fitinguri PVC canalizare

Specialistii in domeniul instalatiilor sanitare estimeaza o durata de viata a acestor fitinguri PVC de aproximativ 50 de ani, durabilitate foarte buna cu costuri minime de intretinere in timp.
In oferta noastra de fitinguri PVC gasesti gasesti ramificatii PVC cu diametru divers, in unghi de 90° sau de 45°.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!