Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Scari aluminiu - Buzău & Râmnicu Sărat

Daca zugravesti sau toaletezi pomii fructiferi, sau doar vrei sa schimbi un bec, atunci ai nevoie de o scara din aluminiu. In functie de nevoile tale poti opta pentru: o scara simpla, scara universala sau una adaptabila, precum si inaltimea de lucru (numarul de trepte sau tronsoane).

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Scara din aluminiu este cea mai populara dintre toate tipurile de scari. O scara aluminiu se va diferentia de una din lemn sau metal, prin greutatea redusa. Scara din aluminiu se preteaza pentru diverse sarcini: de la sarcini obisnuite in gospodarie, unde vei folosi o scara aluminiu universala, pana la sarcini profesionale si solicitante, unde vei avea nevoie de scari speciale, care includ platforme de lucru, trepte late si scari articulate.

Fie ca ai un apartament la bloc, fie o casa la tara sau in oras, fiecare locuinta sau gospodarie trebuie sa treaca printr-un process de curatenie temeinica cel putin o data pe an, asa ca este necesar sa achizitionezi o scara potrivita. La Noua Tei vei descoperi o gama variata de scari din aluminiu potrivita oricarei activitati.

Pentru a identifica scara utila, vei tine cont de: tip scara (pliabila sau simpla), inaltimea maxima de lucru, numar de trepte, inaltime intre trepte, variante pentru latimea tronsoanelor sau distanta dintre tronsoane. In functie de necesitati, o scara trebuie sa fie usor de asamblat, demontat si utilizat, sa fie rezistenta si sigura. Treptele sunt conturate corespunzator pentru a proteja utilizatorul impotriva alunecarii necontrolate a piciorului.

Iata cateva aspecte de luat in considerare in functie de destinatie si utilizator:

• Scara aluminiu simpla: are un singur tronson si este considerat cel mai simplu model. Acestea sunt usoare si ocupa putin spatiu. Scarile din aluminiu unilaterale sunt cele mai des alese pentru uz casnic, ateliere mici sau magazine.
• Scara aluminiu cu doua tronsoane: este compacta si poate fi utilizata ca si scara dubla sau simpla. In functie de model, sunt scari ce pot fi utilizate si in varianta extinsa prin culisare (rezemata).
• Scara aluminiu cu trei tronsoane: este destinata uzului general si poate fi folosita pentru lucrari ca scara rezemata, culisata sau dubla. Este cea mai utilizata scara datorita faptului ca are mai multe moduri de utilizare. Scarile cu trei tronsoane au o baza larga, asigurand centuri de protectie si tocuri antiderapante, oferind confort maxim la lucru.Aceste scari, datorita multitudinii de aplicatii, sunt denumite scari multifunctionale.
• Scara aluminiu articulata: poate fi utilizata ca si scara simpla, scara in forma de A sau platforma de lucru. Acest tip de scara este pentru uz casnic si industrial usor.

Scarile sunt indispensabile in lucrarile de constructii si reparatii, in gradina, atunci cand lucrarile trebuie facute la o anumita inaltime care nu este inaccesibila pentru oameni. Principalele avantaje ale scarilor din aluminiu sunt costurile reduse si usurinta de transport, avand o greutate redusa, insa vor sustine in functie de dimensiunea lor pana la 150 kg. Scarile din aluminiu indeplinesc standardele de siguranta si au o stabilitate ridicata.

Scarile din aluminiu sunt usoare, rezistente, fiabile, utilizate in orice domeniu de activitate. Modelele de scari pliabile au avantajul de a ocupa putin spatiu la depozitare.

Scarile din aluminiu sunt prevazute la capetele tronsoanelor cu mansoane antiderapante pentru a permite utilizarea in siguranta.
Ai un proiect de renovare sau ai nevoie sa lucrezi la inaltime in atelier sau gradina? In magazinele Noua Tei vei gasi cu siguranta scara din aluminiu potrivita proiectului tau.

Intrebări Frecvente Scari aluminiu

Cel mai important criteriu dupa care trebuie sa iti alegi scara din aluminium este domeniul de activitate pentru care ai nevoie de ea, apoi modul de functionare, inalțimea de lucru, greutatea admisa, elemente de siguranța si pret.
Pentru o siguranta, scara trebuie sa aiba picioruse antiderapante, care sa asigure aderenta, chingi pentru scăarile duble, trepte profilate, care impiedica alunecarea si curea de sustinere.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!