Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Etrieri - Buzău & Râmnicu Sărat

Daca ai un proiect de constructie in desfasurare, ai ajuns in locul potrivit! Pe langa materiale de constructii importante, iti oferim etrieri otel beton de diferite dimensiuni, pentru ca stim cat este de importanta armarea cu fier beton a grinzilor si stalpilor oricarei cladiri cu structura de beton armat.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Termenul de etrieri fier beton se refera la elemente metalice realizate prin procedeul de fasonat otel beton, de diametre diferite ( Ø6 mm, Ø8 mm) cu dimensiuni diverse pentru a se potrivi oricarui proiect. Acestia pot fi confectionati din otel beton OB37 sau BST 500.

Depozitele noastre iti ofera etrieri constructii Ø8 mm si Ø6 mm cu dimensiuni de la cele mai mici de 15×10 cm , 15×15 cm pana la 40×20 cm, pentru a acoperi cat mai multe nevoi ale clientilor nostri. Iti venim in ajutor cu materiale metalurgice de tip plasa sudata, otel beton, teava rectangulara, patrata si rotunda, cornieri, tabla si sarma.

Cand discutam despre etrieri pentru constructii stim cat de important este rolul acestora in cadrul constructiilor din beton, fie ele civile sau industriale. Etrierilor din fier beton le sunt atribuite caracteristici esentiale pentru durabilitatea si stabilitatea oricarei cladiri chiar si in cazul unor cutremure puternice.

Armarea cu etrieri otel beton mai este cunoscuta si sub denumirea de armare transversala. Elementele de beton aramat sunt capabile sa suporte deformatii mari, fara sa se rupa. Etrierul din fier beton asigura o pozitie ferma a barelor de armatura, in elementele de beton armat pe care le protejeaza. Etrierii din otel beton garanteaza stabilitatea acestora, pentru a ramane in aceeasi pozitie si sub aceeasi forma, pana la finalizarea turnarii.
Confectionati din otel beton, etrierii pot fi efectuati prin doua metode: manual sau cu ajutorul masinilor automate.

La noi, acesti etrieri pentru constructii sunt disponibili in mai multe dimensiuni:

  • etrieri constructii Ø 6 mm: 15×10 cm, 15×15 cm, 20×15 cm, 20×20 cm, 25×20 cm;
  • etrieri constructii Ø 8 mm: 15×15 cm, 20×15 cm, 20×20 cm, 25×20 cm, 30×15 cm, 30×20 cm, 40×20 cm.

Cand vine vorba de etrierii comercializati de Noua Tei, ei bine, trebuie sa stii ca sunt fabricati cu ajutorul masinii automate, datorita avantajelor multiple: pret mai bun, productivitate ridicata, reducerea pierderilor de material, respectarea cotelor din planurile de armare, astfel vei avea la dispozitie etreri constructii de cea mai buna calitate.

Intrebări Frecvente Etrieri

Specialistii in constructii recomanda ca distanta dintre etrieri pentru constructii sa fie de minim 100 mm, pentru a putea face priza cu betonul si pentru a oferi stabilitate si rezistenta in timp.
Alaturi de otel beton bara, etrierii, confectionati, de cele mai multe ori din otel beton OB37, constituie carcasa de armatura pentru: fundatii, centuri, stalpi si grinzi, in cadrul constructiilor.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!