Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Accesorii acoperișuri - Buzău & Râmnicu Sărat

Daca esti in cautarea unor jgheaburi si burlane pentru acoperisul casei tale, ti-am pregatit o gama variata de modele din care sa alegi tot ce se potriveste! Pe langa materiale constructii acoperisuri, iti oferim accesorii de tip jgheaburi burlane, capac jgheab metalic, racord jgheab burlan, cot evacuare si elemente de fixare.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Esti aproape de finalul proiectului si ai nevoie de cele mai bune accesorii pentru acoperis? La Noua Tei orice plan ai avea prinde contur si ai la dispozitie o multime de materiale constructii pentru proiectele tale!

Oferta noastra de jgheaburi si burlane este generoasa, pentru a putea sa gasesti tot ce iti trebuie intr-un singur loc. Iti punem la dispozitie numeroase modele si dimensiuni de jgheaburi si burlane.

 

 

Sistemul pluvial sub denumirea gheaburi si burlane este cel care ajuta la evacuarea apei de pe acoperis si contribuie semnificativ la pastrarea intacta a fatadelor si a streasinilor prin drenarea controlata a apelor pluviale prin burlanele de scurgere. Drenajul este realizat prin colectarea apei de ploaie si directionarea acesteia la nivelul solului sau in canalizare.

Jgheaburile si burlanele pot fi de mai multe modele, culori si materiale, astfel incat sa ofere un aspect estetic cat mai placut si finisat cladirilor. Materialele din care sunt confectionate aceste accesorii pentru acoperis pot varia: puteti opta pentru un sistem pluvial din PVC, jgheaburi si burlane metalice prevopsite, jgheaburi si burlane zincate, in functie de estetica si designul fiecarei cladiri.

Alege produse pentru conectarea jgheabului cu burlanul, bratara burlan, prelungire burlan, elemente de fixare, elemente de evacuare, coltar interior, coltar exterior, capac jgheab sau bratari pentru jgheaburi si adauga in cosul tau de cumparaturi toate accesoriile de care ai nevoie pentru a finisa lucrarea cat mai simplu si cu cele mai bune produse!

Jgheaburile, cat si burlanele sunt parti componente indispensabile pentru un acoperis si trebuie montate cu atentie pentru a putea colecta si dirija corespunzator apa aparuta in urma precipitatiilor. Un sistem pluvial functional va tine departe infiltratiile si nu va lasa ca acoperisul, fatada imobilului sa se deterioreze.

De asemenea, poti alege dintre diverse culori, pentru a gasi nuanta asortata acoperisului si fatadei cladirii. Daca ai nevoie de o mana de ajutor sau nu stii exact ce ti s-ar potrivit, colegii nostri te pot ajuta cu sfaturi de amenajare si sugestii de produse pentru ca tu sa faci cele mai bune alegeri!

Te asteptam oricand si in magazinele noastre fizice, sa descoperim impreuna toata gama de produse!

Intrebări Frecvente Accesorii acoperișuri

Sistemul pluvial, numit şi sistem de evacuare controlata a apei pluviale de pe acoperiş sau sistem de colectare şi scurgere a apelor pluviale, are rolul de a prelua apa de pe acoperiş şi a o duce la sistemul de canalizare.Este compus din jgheaburi, burlane, elemente de fixare si accesorii.In functie de forma poate fi rectangular sau rotund.Este confectionat din diverse materiale, otel, cupru, aluminiu sau materiale plastice.Poate fi vizibil „la vedere”, decorativ, sau cu „scurgerea pluviala ascunsa” in termoizolatie sau in pereti falsi.
Un acoperis este mult mai complex decat pare la prima vedere. Elementele care compun un acoperis sunt: burlan, coama rotunda, dolie, jgheab, mansoane etansare, pazie, parazapada, sort streasina etc. Toate aceste componente sunt la fel de importante pentru functionalitatea acoperisului. Si pentru ca acesta sa ofere protectia necesara si sa atinga o durata de viata cat mai mare este necesar ca montajul sa fie efectuat de profesionisti si sa existe periodic interventii de verificare si intretinere.La alegerea acoperisului trebuie sa se tina cont de mai multi factori precum zona geografica in care se afla casa, arhitectura, rezistenta le fenomenele meteo, greutatea si designul. La fel de importanta este si izolarea acoperisului care confera, nu doar confort ci, in functie de solutia de izolare aleasa poate preveni aparitia mucegaiului si impiedica raspandirea unui eventual incendiu.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!