Livrare prin Partenerii de Curierat

Costul livrarii prin curier se calculeaza automat in functie de numarul de kilograme. In urma inregistrarii comenzii, un operator Noua Tei va evalua tipul incarcaturii (volum, greutate, posibilitate de livrare paletizata) si daca este disponibila posibilitatea de livrare la un cost mai avantajos, va transmite clientului optiunea de transport si o va valida impreuna cu acesta inainte de confirmarea comenzii.

Livrarea pentru produsele aflate in anumite promotii se va face conform regulamentului promotiei respective.

Livrare prin flota Noua Tei

Pretul transportului prin flota proprie se stabileste in functie de valoarea totala a marfurilor achizitionate, distanta parcursa si tipul produselor livrate, conform grilei de transport valabila in momentul plasarii comenzii. Punem la dispozitie autovehicule cu diverse capacitati de transport, intre 3,5 t, 10 t si 24 t.

Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara. Costul livrarii cu macara este calculat in functie de: numar paleti, tonaj si distanta.

Dupa inregistrarea comenzii, un operator Noua Tei va calcula pretul transportului si va transmite clientului optiunea de transport si o va valida impreuna cu acesta inainte de confirmarea comenzii.

Ridicare din Depozit Noua Tei (Gratuit)

Serviciu disponibil Gratuit pentru clientii care aleg sa rezerve produsele si sa le ridice personal.

Dupa inregistrarea comenzii, un operator Noua Tei va transmite clientului locatia de ridicare a produselor rezervate, astfel clientul va putea prelua toata marfa dintr-un singur loc, indiferent de tipul acesteia.