Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Fitinguri PEHD - Buzău & Râmnicu Sărat

Utilizarea tevilor si fitingurilor PEHD in retelele de apa potabila este cea mai moderna solutie iar instalatiile sanitare vor fi durabile si rezistente impotriva coroziunii si a agentilor chimici. Fitingurile PEHD pot fi de tip cot compresiune, mufa cu filet exterior si filet interior, teu redus, si altele.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Instalatiile sanitare au stransa legatura cu igiena unei locuinte, astfel orice locuinta moderna este alimentata cu apa potabila. Pentru transportul si alimentarea cu apa potabila te poti folosi de calitatile deosebite ale tevilor si fitingurilor PEHD, realizate din polietilena de inalta densitate, material care nu va modifica proprietatile apei.

Intretinerea fitingurilor PEHD nu este scumpa, acestea nu au nevoie de protectie catodica si nu sunt afectate de ciuperci si bacterii sau alte elemente care exista in sol.

Ai un proiect de realizare a unei instalatii sanitare? La Noua Tei gasesti tevi si fitinguri PEHD de cea mai buna calitate.

Utilizare tevilor si fitingurilor PEHD este o alternativa mult mai buna fata de utilizarea celor metalice, pretandu-se cu succes in retelele de distributie a apei potabile pentru consumatorii casnici, la retelele de canalizare, ca parte a sistemelor de protectie pentru cabluri electrice sau la retelele de irigatii.
Fitinguile PEHD prezinta o rezistenta buna la multe substante organice, cum ar fi solventii si combustibilii.

Printre avantajele atribuite fitingurilor PEHD se numara si faptul ca au caracteristici excelente de scurgere, datorita faptului ca polietilena are densitate mare si este mai fina decat metalele, aici amintem de fitinguri din cupru sau din fonta. In cazul fitingurilor PEHD exista o tendinta foarte mica de a se crea turbulente la un debit mare. Rezistenta chimica a polietilenei duce la eliminarea descuamarii si corodarii, pastrand excelente caracteristici hidraulice pe toata suprafata fitingurilor PEHD.

Avand o greutate redusa sunt usor de montat, astfel cu ajutorul tevilor si fitingurilor PEHD proiectul tau va devein realitate rapid. Instalatiile sanitare montate corect nu iti vor crea probleme, nu vor necesita reparatii majore.

Daca vorbim despre durabilitatea in timp, atunci amintim ca aceste tevi si fitinguri PEHD au o durata minima de viata de 50 de ani, cu pierderi reduse de presiune.

Fie ca ai nevoie de o mufa redusa cu filet exterior sau cu filet interior, de un racord compresiune sau de un teu redus, toate aceste fitinguri PEHD fac parte din sortimentul nostru, produse de calitate care te vor ajuta sa duci la bun sfarsit proiectul tau.

 

Intrebări Frecvente Fitinguri PEHD

Instalatiile sanitare realizate din tevi si fitinguri PEHD se vor monta usor, vei economisi timp, vei avea o garantie a tevilor si fitingurilor PEHD de cel putin 50 de ani daca montajul este executat corect, nu corodeaza iar apa potabila isi va pastra proprietatile.
Un cot de compresiune face parte din gama de fitinguri PEHD utilizate pentru instalatiile sanitare de alimentare cu apa potabila.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!