Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Lambriuri - Buzău & Râmnicu Sărat

Cand vine vorba despre amenajarile interioare, tendintele se schimba de la an la an, insa lambriurle din lemn vor fi intotdeauna potrivite pentru placarea peretilor si tavanelor. Noua Tei te invita sa vezi gama noastra de lambriu lemn si lambriu PVC atat in magazinele fizice cat si pe site.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Daca ai nevoie de o schimbare in casa ta, Noua Tei este aliatul tau in acest proces de amenajari interioare, astfel te intampinam cu o gama de lambriu lemn de rasinoase si lambriu PVC, tapet, fototapet, gips carton si materiale de constructii esentiale pentru proiecte mari sau mici.

Fie ca esti adeptul unui stil clasic si optezi pentru lambriuri de lemn, fie ca vrei sa treci peste pasul lacuirii sau vopsirii lambriului si alegi lambriurile din PVC, acestea iti vor imbunatati aspectul casei.

Placarea cu lambriu va oferi un aspect deosebit casei tale si totodata vei asigura protectia zonelor placate cu lambriu pe termen lung, indiferent daca ai optat pentru lambriu din lemn sau lambriu PVC.

Lambriurile din PVC sunt disponibile in nuante diverse, de la alb pana la nuante de lemn, de exemplu stejar auriu. Cel de culoare alb este adesea folosit pentru placari tavane inlocuind cu usurinta acele tavane casetate sau tavanul din gips carton, datorita simplitatii si a duratei scurte de montaj.

In comparatie cu cele din lemn, lambriurile din PVC pot fi folosite in incaperi cu un grad de umiditate ridicat, precum baile sau bucatariile. Pe langa acest aspect, te poti apuca de lucrari imediat, deoarece lambriul PVC nu necesita modificari suplimentare asupra suprafetei pe care urmeaza a se monta.

Acest lambriu PVC prezinta o serie de avantaje, printre care se numara durata lunga de viata, curatarea si intretinerea usoara, rezistenta la coroziune si umiditate, la fungi si mucegai, aspectul decorativ, rolul de protectie a peretilor si tavanelor.

Lambriurile din PVC sunt usor de intretinut, fiind varianta mai ieftina, insa nu va oferi eleganta unui lambriu lemn. Lambriurile din lemn au trecut prin timp si nu s-au demodat, ba chiar sunt foarte apreciate de specialistii in amenajari interioare. Acesta se gaseste in diferite modele, marimi sau tipuri de lemn. Pe langa clasicul lambriu din lemn, exista si varianta de lambriu lemn semirotund.

Lambriul din lemn de rasinoase este unul foarte popular, in special cel cu grosimea de 12.5 si 19 mm. Ca oricare alte produse din lemn, acest tip de lambriu necesita pregatire si ingrijire speciala anticarii pentru o mai buna rezistenta in timp.

Rolul unui lambriu este de a placa stalpi sau pereti structurali la interior intr-un mod elegant, care sa se integreze in estetica designului interior. De asemenea, poate fi folosit pentru a acoperi parapetul la balcoane la exterior, insa trebuie ales cu grija sa reziste la conditiile meteo sau sa alegi un lambriu de exterior.

Placarea cu lambriu poate ajuta si la o izolare fonica in cazul unei locuinte intr-un oras aglomerat, insa pentru izolarea termica va trebui sa optezi tot pentru vata mineral bazaltica sau polistiren.
Pentru montaj vei avea nevoie de diverse accesorii lambriu – profil de imbinare, terminatie lambriu, profil colt, etc..

In functie de gusturile si bugetul tau poti opta pentru lambriu lemn sau lambriu PVC. Consulta gama noastra pe site si in magazinele fizice!

Intrebări Frecvente Lambriuri

Noua Tei iti propune lambriu PVC in diverse nuante, cu lungimea de 3.97 m.
In functie de dorinte acesta poate fi baituit sau lacuit in nuantele preferate, astazi existand pe piata diverse lacuri pentru lemn cu grund integrat si culuri naturale ale lemnului. De asemenea, il poti vopsi cu vopsea pe baza de apa sau alchidica pentru a il putea integra mai usor in amenajarea casei tale.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!