Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Vată de sticlă - Buzău & Râmnicu Sărat

Esti in cautarea unui termosistem care sa izoleze perfect atat vara, cat si iarna, usor de montat si de manipulat? In depozitele Noua Tei gasesti vata minerala de sticla Isover Rio simpla sau cu aluminiu si vata minerala Ode Starflex, potrivita pentru izolarea casei tale.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Vata minerala este un material izolator realizat din fibre de sticla aranjate folosind un liant intr-o textura similara lanii.
Fie ca vorbim despre vata minerala de sticla Ode Starflex sau despre vata de sticla Isover Rio, aceasta se regaseste ambalata atat sub forma de placi, cat si sub forma de rulouri.
Izolarea termica a casei tale va fi una eficienta cu ajutorul acestui material izolator de tip vata minerala, atat de bine cunoscut pe piata materialelor de constructii.

Daca te confrunti cu fluctuatiile de temperatura in casa ta, ei bine, trebuie sa stii ca vata minerala de sticla ofera izolatie termica, reduce consumul de energie si protejeaza incaperile de caldura.
In depozitele noastre vei gasi diferite tipuri de material izolator: vata minerala de sticla Isover Rio cu aluminiu, vata minerala de sticla Isover Rio Twin si vata minerala de sticla Ode Starflex. Pe langa acestea iti recomandam si vata minerala bazaltica sau polistirenul expandat, sa alegi in functie de nevoile proiectului tau.
Vata minerala de sticla Isover Rio este un material izolator potrivit tavanelor, peretilor despartitori, planseelor. Totodata este un bun izolator fonic, ceea ce presupune o foarte buna atenuare a zgomotului.
Fiecare tip de vata minerala din sortimentul nostru are dimensiuni diferite pentru a acoperi cat mai multe aplicatii. De exemplu, produsul Isover Rio Twin cu folie de aluminiu, se regaseste sub forma de saltea comprimata si rulata cu grosimea de 50 mm, latimea 1200 mm si lungimea de 7000 mm. Suprafata totala a unei role de vata minerala de sticla de acest tip fiind de 16.80 m2 /rola.
Vata minerala de sticla este des folosita pentru toate tipurile de izolatii, termice sau fonice, in spatii publice, locuinte sau constructii comerciale. Pentru mansarda casei tale, iti sugeram sa folosesti saltele de vata minerala din fibre de sticla, intre si sub capriorii din lemn. Deoarece are un coeficient de absorbtie ridicat, Isover Rio cu aluminiu, promite o buna atenuare a zgomotului, si, totodata, o rezistenta crescuta la vaporii de apa, datorita foliei de aluminiu.
Datorita materialului non-combustibil, vata minerala de sticla ofera o foarte buna siguranta la incendiu. De asemenea, esti protejat si in privinta insectelor, rozatoarelor si a parazitilor.
O casa neizolata termic va avea costuri crescute la energie, asa ca nu scapa din vedere acest pas daca construiesti sau renovezi. Alege materiale de calitate, vata minerala simpla sau cu aluminiu, produse indispensabile izolarii termice!
Asadar, te asteptam in depozitele Noua Tei, cu cele mai eficiente materiale termoizolante (vata minerala de sticla, vata bazaltica, polistiren expandat, polistiren extrudat).

Intrebări Frecvente Vată de sticlă

Vata mineala de sticla cu aluminiu este indicat a fi montata spre sursa calda. De exemplu, daca izolam podeaua unui pod, o vom monta cu aluminiul in jos, pentru a pastra caldura in casa pe timpul iernii, si, pentru a impiedica caldura sa intre prin acoperis in timpul verii.
Prin natura ei, vata minerala nu favorizeaza atragerea rozatoarelor si nu este agreata de acestea.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!