Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Membrane bituminoase - Buzău & Râmnicu Sărat

In categoria de materiale de constructii iti prezentam carton bitumat si membrana bituminoasa, utilizate la hidroizolarea constructiilor. Membrana hidroizolatoare, fie ea de tip carton bituminat sau membrana bituminoasa are in compozitie armatura de fibra de sticla si bitum.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Membranele bituminoase se pot utiliza oriunde exista o fundatie, o terasa, un acoperis, un bazin, un subsol, avand rolul de a proteja constructia de apa meteorica si de apa din panza freatica. Acestea sunt fabricate din bitum, au o armatura din fibra de sticla sau armatura poliester, iar la exterior sunt prevazute cu diverse finisaje – ardezie naturala sau nisip.
Depozitele Noua Tei iti prezinta membrane bituminoase precum: Arcon Festa Plus 4 kg, Arcon Festa Plus 4.5 kg, carton bitumat Arcon Decobit 10 mp, carton bitumat Arcon Decobit 20 mp, Artec V3 si Ecobit V2.

Responsabil de proprietatile hidroizolatoare ale membranelor bituminoase este bitumul, o substanta vascoasa si rezistenta la temperaturi extreme, obtinuta prin oxidarea la cald a reziduurilor de petrol ori prin distilarea huilei. Bitumul folosit pentru membrane este imbunatatit cu polimeri pentru a avea comportament mai bun la variatiile de temperatura, pentru a avea o viata mai lunga, pentru a fi mai rezistent la ciclurile de inghet – dezghet si la actiunea radiatiilor UV.
Pe piata exista diverse tipuri principale de membrane, care se diferentiaza in functie de proprietatile chimice: membrane APP/SBS, membrane autoadezive si membrane Reoxtene. Membranele bituminoase APP au temperatura de lucru de pana la 120 de grade Celsius, in vreme ce temperatura de lucru in cazul membranelor bituminoase SBS nu trebuie sa depaseasca 100 de grade Celsius.
Membrana hiroizolatoare se aplica in doua straturi de catre specialist si cu echipament de lucru corespunzator. Montarea membranelor bituminoase implica si folosirea altor materiale de constructii, cum ar fi amorsa, bariera de vapori, strat de geotextile, folie PVC.
Membranele bituminoase pot fi utilizate la hidroizolarea fundatiilor, teraselor, blocurilor sanitare, a rezervoarelor de apa, bazinelor si piscinelor, precum si la renovarea ori amenajarea acoperisurilor flexibile. De asemenea, cand vine vorba de membranele pentru acoperis, acestea se folosesc si la izolarea bituminoasa sub acoperisuri cu pante sau pentru hodroizolarea unor acoperisuri plane.
Este important de stiut ca pe piata de materiale de constructii exista si membrana lichida cu rol de hidroizolare, dezvoltata pentru suprafetele orizontale si verticale, pentru reparatii locale sau sub finisajele finale.
Daca ai in plan hidroizolarea constructiei tale, atunci merita sa iei in calcul membranele bituminoase, cu multiple avantaje:
• Sunt usor de montat.
• Sunt durabile: au o durata de viata de 15-20 de ani.
• Sunt elastice la temperaturi scazute si stabile la temperaturi ridicate.
• Sunt rezistente la agenti de mediu si chimici.
• Sunt rezistente la rupere.
• Au o aderenta mare la lipire.
Te invitam in depozitele noastre sa alegi variant potrivita de membrane bituminoasa sau carton bitumat, pentru o hidroizolatie perfecta!

Intrebări Frecvente Membrane bituminoase

Membranele bituminoase pot fi montate daca temperatura mediului ambiant se incadreaza intre +5°C si +35°C. Conditiile meteo nefavorabile (ploaia, ninsoarea) pot compromite calitatea lucrarilor de hidroizolatie. Daca trebuie sa montezi membrane bituminoase vara, este bine sa alegi membrane de tip APP, pentru ca rezista la temperaturi mai inalte.
Membranele bituminoase autoadezive se utilizeza in situatiile ce nu permit folosirea focului deschis, deoarece exista polistiren, vata, lemn sau alte materiale inflamabile.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!