Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Polistiren expandat - Buzău & Râmnicu Sărat

Daca esti in proces de izolare termica a casei si cauti un material la un pret accesibil, durabil si rezistent, sa ofere casei tale eficienta termica, solutia este polistirenul expandat. Pentru izolatia termica iti propunem: polistirenul expandat EPS, polistiren expandat grafitat, polistiren extrudat si vata minerala bazaltica sau de sticla.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Placile de polistiren initial erau de doua tipuri, polistiren expandat EPS si polistiren  extrudat EXP, iar producatorii au creat un al treilea tip cu un adaos de grafit si aditivi speciali, cunoscut ca si polistiren expandat grafitat.
In sortimentul nostru sunt disponibile grosimi diferite de polistiren expandat,de la 20 mm la 100 mm, alegerea facandu-se in functie de conditiile proiectului de izolare. In functie de grosime, numarul de placi dintr-un pachet difera. De exemplu, intr-un pachet de polistiren expandat pot fi intre 2 si 25 de placi.
Iti stam la dispozitie cu sfaturi utile si o gama de produse adaptata tuturor celor care ne viziteaza.

Fie ca reabilitezi o cladire veche sau construiesti una noua, placile de polistiren expandat actioneaza drept mediu termoizolant pentru peretii cladirilor, atat la exterior cat si la interior. Asigura-ti o izolare perfecta atat pe timp de iarna cat si pe timpul verii!

Polistirenul este un material izolator foarte popular si foarte avantajos, asigura o buna izolare termica si este usor de manevrat, de taiat si de aplicat. Pretul fiind mai mic in comparatie cu celelalte materiale izolatoare disponibile pe piata, de exemplu vata minerala de sticla sau bazaltica.

Pentru a intelege ce este polistirenul expandat trebuie sa se cunoasca faptul ca exista doua tipuri de polistiren: cel extrudat si cel expandat. Polistirenul extrudat este folosit foarte des in industria alimentara, pentru tavitele de carne, sau ca si material izolator aplicat sub parchetul laminat, iar polistirenul expandat este cel mai raspandit in domeniul constructiilor ca si termoizolator al cladirilor.

Placile de polistiren au greutate redusa si astfel nu incarca structura peretelui, iar in functie de proiectul tau poti opta pentru grosimi diferite.
In depozitele Noua Tei vei gasi o gama diversa care sa acopere toate cerintele :
• Polistiren expandat EPS50 cu grosimi cuprinse intre 20 si 100 mm;
• Polistiren expandat Austrotherm EPS A 50 cu grosimi de 80 si 100 mm;
• Polistiren expandat EPS80 cu grosimi cuprinse intre 50 si 100 mm;
• Polistiren expandat grafitat, ignifug, Austrotherm EPS 80 AF-Plus de 100 mm grosime.

Cu cat grosimea placilor de polistiren este mai mare, cu atat izolatia termica este mai eficienta, astefel exista mai putine pierderi de caldura. Tocmai de aceea, pentru izolarea exteriorului casei este folosit, de regula, polistiren mai gros, in timp ce pentru interior este foarte popular polistirenul ceva mai subtire.

Pe langa grosime, va trebui sa acorzi atentie si rezistentei la compresiune, care iti arata cat de bine rezista placile de polistiren in fata socurilor mecanice (lovituri, grindina, vant, etc.). Calitatea lucrarii de termoizolare depinde de alegerea polistirenului adecvat conditiilor meteo si tipului de zidarie, dar si de adezivul folosit la aplicarea placilor de polistiren.
Este important sa stii ce inseamna termenul EPS pentru a sti ce sa alegi, EPS 50 sau EPS80.

EPS este acronimul de la Expanded PolyStyrene, iar numarul 50 sau 80 reprezinta rezistenta la incovoiere, la efortul de compresiune si la tractiune.

Ai inceput proiectul de renovare sau constructie de la zero? La noi gasesti tot ce ai nevoie, de la beton, BCA si caramida, sisteme de acoperisuri, placi gips carton, polistiren si vata minerala, vopsea lavabila si tencuieli decorative, pana la produse pentru casa si gradina, dar si o gama larga de servicii.

Te asteptam in magazinele si depozitele Noua Tei sa descoperi intreaga noastra oferta!

Intrebări Frecvente Polistiren expandat

Grosimea placilor de polistiren este foarte importanta, cu cat grosimea este mai mare, cu atat izolatia termica este mai eficienta, pierderile de caldura vor fi mai reduse in timpul iernii, iar vara te va proteja de canicula.
Polistirenul expandat folosit in prezent este ignifugat, adica tratat astfel sa reziste cat mai mult la incendii. De regula polistirenul arde mocnit si nu prezinta ingrijorari majore in caz de incendiu
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!