Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Fier forjat - Buzău & Râmnicu Sărat

Fierul forjat este unul dintre cele mai frumoase si impresionante materiale de utilizat pentru balcoane, balustrade, porti si garduri, elemente de mobilier si alte lucrari decorative din interiorul si exteriorul casei tale.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Fierul forjat modernizeaza locuinte, gradini, restaurante si alte spatii publice, fiind cel mai indicat material pentru balustrade, porti si garduri. Gama noastra de elemente fier forjat este diversa, astfel poti alege: manere si silduri, elemente spiralate, flori si frunze din fier forjat, varfuri pentru porti, opritoare pentru porti, terminatii mana curenta, si alte ornamente fier forjat.

Orice casa este frumoasa insa ii poti adauga un plus de originalitate cu ajutorul fierului forjat. Se pot folosi elemente fier forjat la nenumarate aplicatii, de la porti si garduri, balustrade si balcoane pana la mobilier de gradina sau de interior.
Fierul forjat este un produs maleabil cu mai putin de 0,2% continut de carbon. Toate aceste elemente din fier forjat contin mici urme de filamente de zgura. Fierul forjat rugineste mai greu, tocmai de aceea este ales pentru atat de multe aplicatii la exterior si interior.
Daca vrei ca balconul tau sa atraga atentia, atunci afla ca un balcon din fier forjat cu diverse elemente spiralate, flori si frunze fier forjat, va oferi casei tale un aspect impunator si elegant.
Fierul forjat utilizat pentru crearea mobilierului este in tendinte in domeniul amenajarilor interioare, dar si pentru curte si gradina. Toate aceste ornamente fier forjat impletesc stilul clasic cu cel modern, astfel nu este greu de obtinut un stil elegant asociat cu secolul XIX cu elemente moderniste si nonconformiste din zilele noastre.
Casa ta va castiga atat frumusete cat si un aer de unicitate prin folosirea fierului forjat pentru porti si garduri. Prin alegerea de ornamente fier forjat vei crea intotdeauna un model unic de porti si garduri, astfel poti participa chiar tu in procesul de creatie.
Este important sa nu neglijezi fierul forjat, adica sa intretii obiectele din fier forjat pentru a le prelungi durata de viata. Indepartarea prafului si a murdariei trebuie sa aiba loc in mod regulat, indiferent daca vorbim de elemente fier forjat de interior sau de exterior.
Odata ce fierul forjat a fost montat, trebuie grunduit si vopsit pentru a impiedica ruginirea, chiar daca acesta are un proces mai lent de ruginire, nu trebuie sa uiti ca, pana la urma, este tot fier. In cazul aparitiei urmelor de rugina, acestea se vor indeparta cu peria de sarma fina pentru a nu se extinde pe suprafete mari si apoi aplica vopsea.
Daca ai elemente din fier forjat deja ruginite, atunci este necesara curatarea acestora cu solutii speciale, de tip Deruginol si apoi aplicarea grundului si a vopselei.
Fierul forjat ofera frumusete casei si gradinii tale, asa ca merita sa intretii corespunzator toate elementele din fier forjat din locuinta ta.
Te asteptam in magazinele Noua Tei cu o gama variata de elemente fier forjat pentru roate proiectele tale: manere si silduri, varfuri pentru porti, elemente spiralate, flori si frunze din fier forjat, opritoare pentru porti, terminatii mana curenta, capace cu bila pentru stalpi, elemente de tip cifre, si alte ornamente fier forjat.

Intrebări Frecvente Fier forjat

Fierul forjat montat necesita grunduire si apoi vopsire pentru a impiedica aparitia ruginii, pentru a prelungi aspectul acestuia pentru mai multa vreme.
Gama noastra cuprinde o diversitate de elemente fier forjat, pentru porti si garduri, pentru balcoane, balustrade si alte obiecte pentru interior si exterior.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!