Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Var - Buzău & Râmnicu Sărat

Noua Tei iti ofera materiale de constructii de calitate, produse de baza pentru orice tip de constructie cu ciment, lianti, var pentru prepararea mortarelor de zidarie si de tencuiala. Materiale esentiale precum: var hidratat, var calcic hidratat, var pasta, ciment alb.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

De asemenea, magazinele si depozitele noastre iti ofera materiale pentru amenajari interioare (gresie si faianta, parchet laminat, vopsea lavabila, tencuiala decorativa), scule si unelte, echipament de protectie si transport specializat pentru ca materialele de constructie sa ajunga in siguranta pe santierul tau.
Daca construiesti si ai nevoie de var hidratat, noi venim in intampinarea ta cu produse calitative recomandate de mesteri si constructori.

Varul hidratat este un produs mineral natural, folosit ca liant universal in amestec cu cimentul, la prepararea mortarelor de zidarie, precum si la zugravit. Utilizarea acestui liant var in mortare si tencuieli, protejeaza peretii de intemperii, lasa suprafata sa respire, eliminand umiditatea. Se prezinta sub forma de pulbere de culoarea alb-gri deschis si se comercializeaza la sac de hartie de 20 kg. Mortarul pe baza de var hidratat este mortarul traditional, dupa o reteta de necontestat ce implica amestecarea varului hidratat cu nisip, ciment si apa.
Poti folosi var hidratat si ciment alb ca lianti universali pentru diverse amestecuri, insa important de stiut este ca varul hidratat se utilizeaza si in industria chimica. De exemplu clorura de var se utilizeaza pentru dezinfectarea si igiena mediului (dezinfectarea suprafetelor), poate fi utilizat pentru albire si decolorare.
Poti folosi var pasta pentru:
• Zugraveli interioare si exterioare;
• Prepararea mortarului pentru tencuieli;
• Pentru picturi si fresce bisericesti;
• In agricultura pentru tratamente fitosanitare.
Daca vorbim despre simplul var hidratat, atunci se recomanda utilizarea lui in lucrari de zidarie si in diferite tipuri de tencuieli mai grosiere.
Varul calcic hidratat, de tip Hidracalc Celco sau var hidratat Supercalco se utilizeaza pentru prepararea mortarelor de zidarie, pentru tencuieli interioare si exterioare, tratarea apelor potabile, stabilizarea solurilor, neutralizarea apelor reziduale si de proces.
Alege un var de calitate pentru tencuielile interioare sau exterioare ale proiectelor tale din oferta diversificata disponibila la Noua Tei. Descopera acum oferta noastra de var in saci de diverse dimensiuni si finalizeaza-ti proiectele cat mai rapid si eficient.

Intrebări Frecvente Var

In depozitele noastre gasesti var hidratat Carmeuse n saci de hartie cu o capacitate de 20 kg.
Varul pasta este un material cu continut de hidroxid de calciu obtinut din rocile calcaroase ce poate fi utilizat cu incredere in stabilizarea solutiilor impreuna cu ipsosurile traditionale, in amestec cu cimentul pentru formarea mortarelor de zidarile, in zugraveli, pentru varuirea gardului, pomilor, bordurilor, cat si pentru tratarea apei potabile din fantani.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!