Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Agregate balastiera - Buzău & Râmnicu Sărat

Agregatele de balastiera sunt obtinute in urma prelucrarii balastului de pe albiile raurilor in vederea producerii de nisipuri si pietrisuri, materie prima pentru fabricarea betoanelor. Noua Tei vine in ajutorul tau cu materiale constructii esentiale, agregate minerale de balastiera si o serie de servicii: transport agregate, pompare, transport si vibrare beton.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Ai nevoie de nisip si pietris pentru constructii durabile si de calitate? Noua Tei iti vine in ajutor cu o gama larga de produse din care sa alegi. Iti punem la dispozitie nisip si pietris de diverse granulatii, toate acestea pentru: betoane de inalta performanta, prefabricate din beton, fundatii si straturi de drumuri rutiere, constructii hidrotehnice, terasamente drumuri, mixture asfaltice pentru diverse drumuri de acces. Calitatea agregatelor minerale de balastiera este una demonstrata de numarul mare de clienti Noua Tei.

Odata cu dezvoltarea industriei constructiilor si a pietei de materiale de constructii, utilizarea agregatelor minerale la scara larga a crescut de la an la an. De la balast compactibil, nisip, pietris, pana la piatra sparta, margaritar sau refuz de ciur, toate isi gasesc rolul in domeniul constructiilor.
Productia de agregate balastiere consta in concasarea si/sau sortarea rocilor in functie de dimensiune. Cu toate acestea, in practica, procesul este destul de complex, deoarece trebuie sa se obtina agregate omogene cu dimensiunile cuprinse intr-un standard. Dupa sortarea si spalarea agregatelor de balastiera se executa procesul de concasare.
Noua Tei comercializeaza agregate minerale de balastiera, precum:
• Nisip vrac sau la sac de 50 kg cu granulatia cuprinsa intre 0-4 mm;
• Bazarca vrac sau la sac de 50 kg cu granulatia cuprinsa intre 8-16 mm;
• Pietris vrac sau la sac de 50 kg cu granulatia cuprinsa intre 16-31 mm;
• Margaritar vrac sau la sac de 50 kg cu granulatia cuprinsa intre 4-8 mm.
Agregatele de balastiera reprezinta materialul cel mai des utilizat in constructii, atat ca mijloc de armare, cat si ca mijloc de stabilizare. Cele mai dese utilizari ale agregatelor minerale sunt, de fapt, in proiectele de drenaj dar si ca materiale de baza pentru drumuri si pentru fundatii. Agregatele pot avea diverse surse si diverse compozitii si in functie de acestea se vor alege produsele potrivite.
Noua Tei iti furnizeaza agregatele de balastiera pentru proiectele tale si iti asigura livrarea prin autovehicule proprii, iar pretul de transport agregate este calculat in functie de locatia beneficiarului.

Intrebări Frecvente Agregate balastiera

Noua Tei comercializeaza bazarca vrac sau ambalata in saci de 50 kg.
Pietrisul este un agregat mineral spalat si sortat in interval de 16-31 mm granulatie.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!