Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

OSB - Buzău & Râmnicu Sărat

Placile de OSB sunt usour de manevrat, durabile si avantajoase. OSB-ul este potrivit pentru aplicatii la exterior in constructii noi, dar si la interior pentru amenajari interioare sau renovari. In industria mobilierului placa OSB castiga teren in fata altor materiale mai grele sau mai costisitoare.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Daca esti in cautarea unui material de constructie economic, durabil si usor de pus in opera, inseamna ca ai in vedere optiunea devenita tot mai populara si anume placa OSB.
Placile de OSB sunt produse din lemn, mai exact din fasii (aschii) lemnoase orientate, sunt stabile si pot fi folosite intr-o multitudine de proiecte de constructii, cu rol izolator sau decorativ.

In depozitele de materiale de constructii, Noua Tei, ti-am pregatit diverse grosimi de panouri OSB, de cea mai buna calitate, precum si alte tipuri de produse din lemn, din care sa alegi tot ce ai nevoie pentru proiectul tau.

OSB-ul a aparut ca o alternativa la alte materiale de constructii. Inainte de inventia si lansarea la scara larga a placajului si a OSB-ului, cladirile din lemn obisnuiau sa fie placate cu scanduri, lucru costisitor si mai putin rezistent in timp.

Casele construite din placi OSB sunt mai usoare si mai rezistente la cutremure, iar peretii despartitori asigura o buna izolare fonica si termica. Recunoscute pentru rezistenta sporita, placile OSB au devenit un material foarte popular printre constructori, dar si pentru industria mobilierului.

Daca ai un proiect de amenajare care include si folosirea unor elemente din lemn, poti alege placi OSB potrivite pentru constructia de acoperisuri, rafturi, tavane, pereti sau constructii temporare usoare. Placile OSB sunt rezistente in timp, datorita procesului de fabricatie complex, care asigura durabilitate, OSB-ul este un material care nu intretine caldura, are in compozitie lemn si aschii de lemn dur, triplu stratificat, cu rol excelent izolator si termic.

Daca vrei sa economisesti bani la bugetul proiectului tau, tine cont ca OSB-ul are un pret mai mic decat placajul, in plus nu vei face rabat la calitate, deoarece are in compozitie 95% lemn. OSB-ul (Oriented Stand Board) este fabricat din aschii lungi si subtiri de lemn, aranjate pe 3 straturi, lipite cu ceara si rasini sintetice. Placa OSB rezista la umiditate datorita rasinii cu care este acoperita si care ii confera impermeabilitate materialului de constructii.

De la utilizarea lui pentru o cusca de caine, pentru cofraje si pana la magazii, case si cabane, OSB-ul se preteaza ca material fiabil pentru constructii.

Pentru o persoana creativa placile OSB pot reprezenta materia prima pentru crearea unor piese de mobilier de mare efect. Cea mai utilizata placa OSB este cea de 2500 x 1250 mm.

Mai jos iti lasam o lista cu domeniile de aplicare ale placilor OSB pentru inspiratie:

Cofraje pentru beton, cutii de depozitare, containere, rafturi si alte piese de mobilier, hambare si magazii, garaje, cotete si custi pentru animale si pasari domestic, casute de joaca pentru copii, scene garduri, pardoseli, scari, placarea peretilor si tavanelor, cabane si case de locuit.

Daca OSB-ul ti-a atras atentia, in depozitele Noua Tei gasesti placi cu diferite grosimi, intre 6 si 22 mm, potrivite oricarui proiect pentru ca este necesar sa utilizezi grosimea potrivita pentru structura potrivita.

Colegii nostri iti stau la dispozitie cu sfaturi de amenajare si sugestii de produse, iar tu poti alege varianta de cumparare cea mai buna pentru tine. De asemenea, te asteptam in vizita in magazinele noastre fizice sa vezi toata gama de produse si sa te lasi inspirat de solutiile noastre!

Intrebări Frecvente OSB

Gletuirea sau tencuirea placilor OSB nu este posibila datorita suprafetelor lucioase a placilor, ce nu permite o aderenta corespunzatoare a gletului sau mortarului. In schimb, vopsirea placilor este posibila, cu conditia ca vopseaua sa fie una ape baza de ulei sau se pot lacui cu diverse lacuri pentru produse din lemn.
Atunci cand se opteaza pentru un sistem cu difuzie inchisa (placare cu OSB atat la interior cat si pe exterior), cele mai uzuale produse pentru termosistem sunt placile izolatoare de polistiren expandat (EPS).
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!