Servicii

TRANSPORT

Când cumperi în cantități mari, nu mai ai grija transportului! Îți facem livrarea la ușă! Dispunem de autovehicule cu diverse capacități de transport cuprinse între 3,5 t și 24 t. Marfa paletizată se livrează cu mașini dotate cu macara.
*Mai multe detalii în magazinele și depozitele Nouă Tei.

RETUR MARFA

Ai cumpărat mai mult decât ai nevoie sau te-ai răzgândit? Primim înapoi toate articolele în termen de 14 zile de la cumpărare.
*Mai multe detalii în magazinele și depozitele Nouă Tei.

CONSULTANTA PROFI

În magazinele și depozitele noastre, clienții beneficiază de personal specializat și disponibil oricând să găsească cele mai bune soluții pentru proiectele lor.

SOLUTII DE CREDITARE

Oferim 3 solutii de creditare:

 

DEBITARE PAL SI APLICARE CANT ABS

Nu pentru fiecare proiect există în casă fierăstrăul potrivit și poate nu dorești să achiziționezi o nouă unealtă doar pentru câteva tăieri. Iar pentru unele lucrări de debitare, pentru ca tăieturile să iasă perfect, sunt necesare cunoștințe de specialitate, pe care nu orice meseriaș le posedă.
Pentru astfel de situații, îți punem la dispoziție serviciul nostru de debitare și aplicare cant ABS.
Debităm, exact după măsurile pe care ni le transmiți, următoarele sortimente: PAL, PFL, MDF, OSB, plăci Tego, blaturi de bucătărie.

MIXARE VOPSEA

La Nouă Tei serviciul de mixare vopsea este GRATUIT! Peste 10 000 de nuanţe te aşteaptă în magazine!

WIFI GRATUIT

Nu baţi pasul pe loc cu proiectul tău. Te inspiri şi iei decizii mai uşor cu acces simplu la Internet în oricare dintre magazinele sau depozitele noastre.