Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Otel beton - Buzău & Râmnicu Sărat

La Noua Tei gasesti otel beton bare cu diverse dimensiuni pentru armarea betoanelor, produs de tip otel beton OB sau otel beton BST, striat si laminat la cald, potrivit pentru constructii civile si industriale.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Primul pas in realizarea unei contructii presupune stabilirea exacta a materialelor necesare pentru proiect. Armatura detine un rol important in ceea ce priveste rezistenta si durabilitatea cladirii, iar aici vorbim despre fier beton.
Important de stiut este ca durata de viata pentru bara de fier beton este aceeasi cu cea a elementelor din beton armat, in care aceasta urmeaza a fi inserata.

Atunci cand vine vorba despre fier beton, automat vorbim despre importanta pe care o are in domeniul constructiilor. Betonul de unul singur nu ar putea face fata solicitarilor la care este supus de-a lungul timpului, si tocmai de aceea, proiectantii si arhitectii incorporeaza in constructii fier beton.
Betonul armat cu bare de otel beton este utilizat pentru realizarea structurilor de rezistenta oferind o siguranta crescuta si durabilitate in timp.
Ca si material, bara de otel beton sau fier beton este un produs metalurgic laminat la cald, cu profil neted sau striat. Striatiile ajuta la aderenta barei de otel beton cu betonul si la cresterea transferului de sarcina intre otel si beton.
In functie de profil, pe piata materialelor de constructii gasim fier beton:
• Otel beton OB37 – profil neted;
• Otel beton PC52 – profil striat cu nervuri dispuse pe aceeasi directie, pe ambele jumatati ale profilului.
• Otel beton BST500 – profil striat cu nervurile dispuse pe directii opuse, pe cele doua jumatati ale profilului.
Fier betonul este disponibil sub forma de bara 12 m sau 6 m lungime, cu grosimi intre 6 si 32 mm, dar si sub forma de colac, si anume varianta neteda de otel beton OB37.
Daca vorbim depre procesul de fasonat otel beton, atunci trebuie sa stii ca fasonarea se poate face manual sau cu ajutorul masinii specilae de fasonat armaturi. Punerea in opera a fier betonului presupune debitarea, fasonarea si montarea armaturilor.
Cerintele obligatorii pentru armaturile din fier beton:
• Bara de fier beton trebuie sa fie rezistenta la tractiune si deformare!
• Bara de otel beton striat trebuie sa aiba aderenta buna!
Iti recomandam sa nu depozitezi barele din otel beton direct pe sol pentru ca acestea vor coroda!
Depozitele Noua Tei iti pun la dispozitie bare de otel beton OB37 si otel beton BST500, de cea mai buna calitate, cu lungimi de 6 si 12 m, si diametru intre 8 si 20 mm.
Daca ai un proiect de constructie, alege sa folosesti fier beton pentru armaturi, pentru rezistenta, stabilitate si durabilitate in timp!

Intrebări Frecvente Otel beton

Atat otel betonul OB37 cat sic el BST500 se utilizeaza pentru armarea betonului, iar singura diferenta este faptul ca bara de otel beton BST dispune de striatii pe cand cea OB37 este neteda.
Barele de fier beton BST500 sunt disponibile la 12 si 6 metri lungime.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!