Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Otel - Buzău & Râmnicu Sărat

Daca in lista ta de materiale de constructii se numara si otelul lat, atunci esti in locul potrivit. Noua Tei are un sortiment variat de profile laminate din otel, otel lat amprentat sau simplu, otel patrat, otel rotund, teava rectangulara/patrata/rotunda, fier forjat si alte produse metalurgice.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Otelu lat este obtinut din otel laminat la cald fiind cunoscut si sub denumirea de platbanda otel. Platbanda otel se foloseste in constructii civile si industriale, in special pentru realizarea gardurilor si a diferitelor structuri metalice, fiind un produs usor de sudat, gaurit si taiat.

Aceste produse metalurgice, pe langa diverse materiale de constructii, sunt esentiale in depozitele noastre, de aceea avem un sortiment variat – otel beton, platbanda otel, otel bara rotunda din otel sau patrata, tabla neagra, tabla zincata, tabla cutata, tevi si profile, elemente fier forjat, plase sudate, panouri gard si altele.

Otelul lat are o arie larga de utilizare, de la constructii cladiri (comerciale, industriale, civile) pana la realizarea de porti si garduri si confectii metalice de tot felul. Din aceeasi categorie iti prezentam: otel patrat, otel rotund laminat si cornieri.

Cunoscut popular ca si platbanda otel sau sub denumirea de bara laminata la cald (BLC), se prezinta sub forma de banda din otel de diferite grosimi intre 3 si 50 mm si latimi intre 10 si 40 mm, cu model amprentat sau lis.

Otelul lat se obtine prin procedeul de laminare la cald sau prin cel de presare la rece. Iata diferentele dintre cele doua tipuri:

  • Otelul lat laminat la cald are marginile rotunjite si este utilizat cu precadere in confectii si constructii metalice;
  • Otelul lat presat la rece are marginile perfect rotunjite si este folosit in special la constructia de piese care necesita precizie ridicata (sine de rulare, pane pentru axe). Ca si caracteristici ale otelului lat laminat la cald amintim:
  • Usurinta in manevrare;
  • Costuri relativ reduse;
  • Sudabilitate foarte buna.

Otelul lat trebuie sa se prezinte sub forma de bare drepte, fara indoituri sau deformatii, abaterea de la rectiliniaritate nu trebuie sa depaseasca 5 – 10 mm. In sectiune laturile trebuie sa fie perpendiculare, se poate permite o abatere doar de 5% din grosimea barei.

Otelului patrat i se atribuie si denumirea populara de bara patrata si este utilizat in confectii metalice, pentru realizarea de de piese metalice, scule sau parti ale utilajelor. La Noua Tei vei gasi otel patrat plin, bara de 6 m lungime cu diametru divers.

Otelul rotund laminat este adesea utilizat pentru constructii metalice, axe metalice, executie de piese, fabricare de scule, realizare de elemente decorative, diverse parti utilaje, unelte agricole, echipamente de transport, executie de buloane filetate. Denumirea de bara rotunda este cea mai utilizata pentru acest tip de produs metalurgic. Pe piata de materiale de constructii vei gasi bare de otel rotund cu diametru intre 8 si 55 mm.

La Noua Tei gasesti profile laminate din otel la preturi avantajoase pentru orice tip de proiect ai in plan.

Intrebări Frecvente Otel

Platbanda otel se comercializeaza la bara de 4 sau 6 metri lungime, si poate avea grosimi intre 3 si 50 mm.
Noua Tei comercializeaza otel rotund plin la kilogram, indifferent de diametrul acestuia.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!