Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Panouri gard - Buzău & Râmnicu Sărat

Noua Tei iti pune la dispozitie o gama variata de materiale constructii pentru garduri, precum: panouri gard bordurate, zincate sau plastifiate, plasa gard zincata si panouri gard bordurate arcuite pentru un design deosebit.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Astazi este mult mai simpla si rapida constructia unei imprejmuiri daca alegi sa folosesti panouri gard bordurate. Un panou gard bordurat zincat este foarte durabil si datorita faptului ca are un design simplu si placut se potriveste pentru a fi utilizat intr-o varietate mare de domenii. Mai mult decat atat, panourile pentru gard se gasesc in culoarea verde, astfel incat se pot intrega mult mai usor in orice context, inlocuind cu succes un gard din sipca metalica, lemn sau fier forjat.

Panourile pentru gard sunt fabricate prin sudarea electrica in puncte a sarmelor pregalvanizate. Panourile de gard bordurate prezinta doua sau mai multe ramforsari in forma de V pe partea orizontala si sunt utilizate pentru imprejmuirea locuintelor, a gradinilor, parcurilor, scolilor, cladirilor publice, fabricilor, aeroporturilor, bazelor militare, etc.

In depozitele Noua Tei gasesti materiale de constructii pentru casa si gradina ta, printre care si cele necesare ingradirii spatiului tau, precum: panourile pentru gard, fier forjat, stalpi gard, sipca metalica, panouri prefabricate din beton si accesorii gard.

Panourile de gard bordurate au o greutate relativ mica, astfel pot fi transportate si montate usor comparativ cu alte tipuri de materiale pentru garduri. Datorita formei constructive acest tip de panou gard nu opune o mare rezistenta la vant, de aceea, nu ridica probleme in cazul rafalelor puternice de vant si nu formeaza efectul de vela.
Panourile pentru gard pot fi drepte sau arcuite si se pot monta combinat pentru un efect decorativ deosebit.

Panourile de gard bordurate au forme rotunde, nu au margini sau muchii ascutite/ taioase, astfel ca nu prezinta pericol de ranire si se pot instala inclusiv in zonele frecventate de copii.

Daca construiesti un gard dfolosind panouri de gard bordurate trebuie sa stii ca acestea sunt rigide si nu iau forma terenului, asa cum o face plasa impletita – ea fiind felxibila si elastica. De asemenea, sistemele de prindere a panourilor de gard bordurat verde sau zincat, permit o toleranta foarte mica la montaj. Nu vei putea misca panoul de partea de sus la stanga sau la dreapta decat 2-3 cm.

Aceste panouri gard au nevoie ca stalpii de sustinere sa fie de cel putin 2 mm grosime pentru o mai buna stabilitate.
Avantajele utilizarii panourilor de gard bordurate:
• designul: aerisit, simplu dar de efect;
• pretul: panourile pentru gard bordurat zincat sunt varianta mai economica, in comparatie cu alte tipuri (gard tip jaluzea/gard lemn);
• greutate mica: un panou gard poate fi transportata si montata usor, nefiind nevoie de utilaje de ridicat/mutat;
• rezistenta mecanica: cu cat grosimea firului acestora panouri bordurate este mai mare, pot deveni suport pentru plante, ghivece, plasa de umbrire, etc.. Gardul nu se deformeaza prin presare in interior, nu se deformeaza, nu se arcuieste;
• comportament bun la vant: acest panou gard nu opune o mare rezistenta la vant, nu formeaza efectul de vela;
• rezistenta la coroziune: fiind confectionae din sarma galvanizata, un panou gard bordurat va avea o buna rezistenta in timp, daca este montat pe soclu de beton, astfel neavand contact cu vegetatia, pamantul, zapada, resturile stranse sub gard sau umezeala.

Ca si dezavantaj al utilizarii unui panou gard bordurat amintim ca acesta nu blocheaza vizual interiorul proprietatii, insa acest aspect se poate rezolva simplu cu ajutorul plasei de umbrire.

Panourile pentru gard sunt o solutie viabila si avantajoasa de ingradire a unui spatiu rezidential sau industrial, asa ca poti lua in considerare folosirea acestora pentru proiectul tau, iar noi iti venim in ajutor cu panouri gard de calitate, atat zincate cat si plastifiate de culoare verde, arcuite sau clasice pentru toate tipurile de imprejmuiri.

Intrebări Frecvente Panouri gard

Panourile pentru gard bordurate au dimensiuni variate: 1/1.2/1.5/1.7/2 metri inaltime si 2.5 metri lungime, cu grosimi de 3.5 sau 4.3 mm.
Cand vine vorba despre panouri gard cu totii stim cate variante sunt pe piata la ora actuala, astfel alegerea poate fi dificila, insa daca stim exact ce vrem sa imprejmuim, atunci lucrurile se simplifica. Fara indoiala, panourile pentru gard zincat bordurat vor crea un gard mai rezistent in timp decat unul din plasa sudata. Daca vom delimita o proprietate rezidentiala sau industriala atunci de preferat ar fi utilizarea panourilor bordurate, insa daca vrem doar o mica imprejmuire a unei gradini de flori putem opta pentru plasa sudata.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!