Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Baterii bucatarie - Buzău & Râmnicu Sărat

Bateria de bucatarie este un element important pentru orice bucatarie functionala si estetica. Alegerea unei baterii chiuveta bucatarie poate fi o provocare, mai ales cand ai la dispozitie atat de multe modele – baterie cu pipa flexibila sau fixa, cu pipa inalta sau medie, cu gat lebada sau forma dreapta, finisaj cromat, auriu mat antichizat, bej, alb sau negru mat.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Datorita utilizarii zilnice, este important ca bateria de bucatarie sa fie de calitate, sa functioneze optim si nu in ultimul rand, sa se combine perfect cu designul mobilierului si sa dureze in timp. Gama noastra de baterii pentru chiuveta iti permite sa gasesti bateria ideala, indiferent de stilul abordat. Poti opta pentru o baterie bucatarie monocomanda sau cu comanda dubla, pentru o baterie cu pipa fixa sau pentru o baterie bucatarie cu dus extractibil, care poate fi trasa si mutata unde ai nevoie, avand o mare libertate de miscare, iar spalatul vaselor nu va fi o problema.

Cand vine vorba de amenajari interioare, bucataria este una din cele mai importante incaperi, fiind numita si inima casei. Dupa finisarea acesteia vei trece la partea cea mai frumoasa, adica alegerea mobilierul de bucatarie, a chiuvetei si a bateriei care vor intregi aspectul final.
Pentru a face alegerea potrivita, iti recomandam sa tii cont de cateva criteria:
Un prim aspect este materialul din care este confectionata bateria bucatarie, si aici avem: alama, inox, cupru, bronz, compozit. Pe langa rezistenta la coroziune si durabilitate, fiecare material in parte ofera un anumit tip de finisaj, care trebuie ales in aceeasi nota cu alte elemente si accesorii din bucatarie.
Dupa ce ai stabilit materialul pentru bacteria de bucatarie, trebuie sa alegi tipul de comanda:
• Monocomanda –baterii chiuveta bucatarie cu un singur robinet care mutat stanga – dreapta ofera apa rece sau calda. Robinetul poate fi pozitionat superior sau intr-o parte, usor de manipulat si comod. Acest tip de baterie fiind cel mai utilizat.
• Dubla comanda – ce presupune doi robineti, unul pentru apa rece si unul pentru apa calda, oferind un aspect retro.
De asemenea, designul pentru bateria de bucatarie este o alta componenta de interes, care pe langa rolul estetic, are si un rol functional, bine determinat. Aspectul poate fi unul modern, retro sau vintage. Poti alege o baterie bucatarie cu finisaj clasic cromat mat sau lucios, o baterie moderna de culoare alba sau negru mat. Ca si forma poate fi cu linii drepte sau curbe, cu gat lebada, pipa flexibila cu cap dus extractabil pentru bucatarii intens utilizate, unde se gateste mult si se strang vase multe, sau cu pipa fixa pentru bucatarii cu un grad mai scazut de utilizare. Pe de alta parte, nu uitati ca inaltimea bateriei de bucatarie va fi determinata de marimea chiuvetei.
Un alt aspect de luat in calcul este tipul de prindere al bateriei, adica daca bateria de bucatarie are prindere in perete sau pe chiuveta.
Pe langa gama noastra de chiuvete si baterii de bucatarie, iti oferim si baterii baie, mobilier baie, si tot ce ai nevoie pentru amenajarea bucatariei si baii tale.

Intrebări Frecvente Baterii bucatarie

Pentru cea mai buna utilizare, ia in calcul mai multe elemente care tin de dimensiunea bateriei, mai exact ale pipei – gatul prin care trece apa care se scurge in chiuveta. Inaltimea pipei este importanta ca sa poti spala cu usurinta vase de dimensiuni mari. Daca bateria este insa prea inalta, apa venita cu presiune va stropi totul in jur, de aceea este important sa corelezi dimensiunea chiuvetei cu forma bateriei pentru bucatarie.
O baterie cu pipa rotativa se va adapta nevoilor tale punctuale de miscare, insa si mai flexibila este pipa inalta cu dus extractibil oferindu-ti si mai multa lejeritate in miscarii, potrivite pentru bucatariile unde se gateste zilnic prin urmare se strang mai multe vase de spalat. Pe cand o baterie bucatarie cu pipa fixa nu iti ofera aceeasi comoditate in spalatul vaselor, insa pentru o bucatarie mai putin utilizata este ideala.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!