Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Buiandrugi Porotherm - Buzău & Râmnicu Sărat

Buiandrugii prefabricati sunt elemente de constructie cu o importanta majora in structura peretilor. Daca construiesti iti recomandam buiandrugii Porotherm, produse prefabricate din beton armat cu invelis ceramic.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Buiandrugii prefabricati se monteaza in partea superioara a fiecarui gol din zidarie, adica in golurile usilor si ferestrelor, cu rol de sustinere a zidariei.
Buiandrugii Porotherm din sortimentul nostru pot fi utilizati atat la pereti exteriori cat si la pereti interiori, la cladiri noi sau la lucrari de renovare, recompartimentare sau mansardare.
Depozitele noastre iti pun la dispozitie elemente de constructie de calitate, caramida Nut si Feder, caramida plina, caramida aparenta, caramida samotata, si buiandrugi Porotherm.

Orice constructie cu usi si ferestre are nevoie de elemente auxiliare pentru sustinerea zidariei, asa ca daca ai in plan sa ridici o cladire, nu ignora buiandrugii prefabricati.
Aceste elemente de constructie pot fi din lemn, din caramida, din BCA si din beton. Buiandrugii Porotherm din sortimentul nostru sunt realizati din beton armat precomprimat cu invelis ceramic si sunt disponibili in diverse dimensiuni pentru a acoperi nevoile oricarui proiect.
Buiandrugii prefabricati joaca un rol important in sustinerea zidariei in zona golurilor de usi si de ferestre, preluand din greutatea superioara golurilor, actionand ca o grinda.
Foarte important de stiut este ca buiandrugii prefabricati nu se taie, nu se gauresc si nu se cioplesc, acestia folosindu-se in forma exacta din fabrica. Buiandrugii Porotherm sunt disponibili in dimensiuni diverse, cu lungimi intre 1 si 3 m. Poti calcula dimensiunea de care ai nevoie masurand deschiderea golului, la care trebuie sa adaugi 25 cm pe fiecare parte pentru a asigura sustinerea zidariei. Buiandrugii Porotherm se fixeaza cu ajutorul mortarului de zidarie.
Buiandrugii prefabricati pot fi folositi in orice constructie, fie ca este vorba despre o casa de locuit sau o constructie industriala. Aceste elemente de constructie nu sunt noi aparute pe piata, in trecut chiar si casele din paianta contineau astfel de elemente cu rol structural, de cele mai multe ori erau folosite grinzi din lemn de esenta tare.
Desi pe piata exista multe variante de buiandrugi, cei mai cunoscuti sunt buiandrugii Porotherm, buiandrugi de o caliatate superioara, alesi de constructorii romani pentru toate tipurile de cladiri, chiar si pentru reabilitarea unor cladiri mai vechi.
Noua Tei iti recomanda sat ii cont de normele de siguranta, sa folosesti elemente de constructive de calitate, mai ales cand vorbim despre elemente de structura, de sustinere a zidariei. Asa ca, poti folosi buiandrugii Porotherm, pe care ii gasesti in depozitele noastre.

Intrebări Frecvente Buiandrugi Porotherm

In depozitele Noua Tei vei gasi buiandrugi Porotherm, disponibili in dimensiuini variate pentru toate tipurile de proiecte.
Buiandrugii Porotherm sunt disponibili in dimensiuni diverse, cu lungimi intre 1 si 3 m.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!