Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Bolțari - Buzău & Râmnicu Sărat

Boltarii din beton sunt o solutie accesibila, de lunga durata, rezistenti la toate conditiile meteorologice si alte conditii nefavorabile. Important este de precizat ca se impart in doua categorii: boltarii de fundatie si boltari de zidarie.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Boltarii din beton sunt produse folosite pentru diverse constructii, de la garaje si garduri pana la cladiri de locuinte. Acestia fac parte din gama noastra de materiale de constructii, fie ca vorbim despre boltarii de fundatie de la Elis Pavaje, fie ca vorbim despre boltarii din beton vibropresat produsi chiar de noi.
Boltarii din beton vibropresat marca Noua Tei sunt realizati in totalitate din materiale naturale (ciment, apa, nisip si pietris), mai exact din beton semiumed vibropresat.

Noua Tei iti pune la dispozitie materiale de constructie de cea mai buna calitate, pentru constructii sigure si durabile: caramida, BCA, boltari beton, pavele si borduri, sisteme de acoperisuri, si altele. In depozitele noastre gasesti tot ce ai nevoie pentru a ridica o constructie de la zero, indiferent de natura acesteia.

Boltarii vibropresati sunt realizati din beton semiuscat presat in matrite cu ajutorul vibropreselor. Pe piata din Romania se gasesc multiple variante, astfel sa acopere cat mai multe aplicatii (boltar gard, boltar stalp, boltar zidarie, boltari fundatie, boltari splitati).

Iti prezentam gama noastra de boltari beton la preturi accesibile pentru orice proiect ai avea:
• Boltari vibropresati, un element produs de Noua Tei, utilizat la construirea garajelor, magaziilor, grajdurilor, gardurilor inalte, fermelor, dar si constructiilor civile, mai exact a locuintelor, atat pentru zidaria de structura, cat si la zidaria de umplutura sau de rigidizare.
Boltarii din beton marca Noua Tei se comercializeaza in doua dimensiuni:
290 x 160 x 188 mm si 400 x 200 x 188 mm.

• Boltari fundatie de la Elis Pavaje, produs potrivit pentru ziduri portante la pivnite, garaje, ateliere, cladiri agricole si unele cladiri industriale.
Boltarii de fundatie Elis Pavaje sunt, de asemenea produsi prin vibropresare. In gama noastra sunt disponibili in doua dimensiuni:
500 x 300 x 195 mm si 500 x 250 x 195 mm.

Constructiile realizate din boltari beton sunt foarte rezistente atat timp cat se foloseste tipul potrivit de boltar. Cand te hotarasti asupra tipului de boltar trebuie sa iei in calcul tipul de constructie ce urmeaza a fi ridicata si plasarea boltarului in proiect, adica boltar zidarie sau boltar fundatie.
Termenul de ,,boltar zidarie’’ se refera la acel tip de boltar din beton potrivit pentru ridicarea zidurilor exterioare si interioare.
Boltarii de fundatie sunt ideali pentru ziduri portante, asa cum am mentionat mai sus. Daca ai nevoie de un zid de sustinere in pivnita sau garaj te poto baza pe boltarii de fundatie.

Noua Tei iti garanteaza un pret corect pentru boltarii din beton vibropresat si iti pune la dispozitie servicii de transport si descarcare cu macara.

Intrebări Frecvente Bolțari

Noua Tei iti pune la dispozitie boltari beton, produs propriu, din material de cea mai buna calitate, cu dimensiuni disponibile:• 290 x 160 x 188 mm;• 400 x 200 x 188 mm.
In functie de dimensiunile boltarilor, paletii au un numar de:• 290 x 160 x 188 mm – 82 bucati/palet.• 400 x 200 x 188 mm – 48 bucati/palet.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!