Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Profile metalice - Buzău & Râmnicu Sărat

In domeniul constructiilor folosim de multe ori profile metalice, cu o arie vasta de aplicabilitate. Sortimentul nostru de tevi si profile metalice este unul important. La noi vei gasi profile laminate din otel – profil UNP, profil INP, profil T, cornier, otel lat, otel rotund sau patrat.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Daca construiesti o hala metalica sau orice alta cladire, cu siguranta ai nevoie de profile metalice. Acestea iti vor crea o structura solida si durabila. Pentru o structura metalica grea se folosesc profile metalice de tip: profil HEA, profil HEB, profil HEM, profil INP, profil IPE, profil UNP sau profil UPE. Toate acestea impreuna cu cornierul, platbanda otel (otel lat), otel rotund si otel patrat fac parte din gama de profile laminate.

Asadar, iti putem oferi tevi si profile metalice, in dimensiuni si diametre diverse pentru proiecte sigure, indiferent daca ai un proiect mai mare sau mai mic.

Pentru constructii diverse si confectii metalice, depozitele noastre iti asigura necesarul de materiale de constructii si profile metalice, intr-un singur loc.

Cand vine vorba despre profile metalice, trebuie sa mentionam ca sunt foarte appreciate in domeniul constructiilor, ele fiind folosite pana nu demult in construirea peretilor, ca rigle sau in fixarea diverselor structuri din constructii. Insa, in ultima vreme, aceste profile laminate sunt utilizate pentru realizarea de structuri metalice in sine, mai ales cele cu grosime mai mare.

Daca realizam o structura usoara sau vrem doar sa fixam anumite elemente in cadrul constructiei ne vom folosi de otel lat si cornier, in schimb pentru o structura metalica grea vom apela la profile metalice de tip: profil HEA, profil HEB, profil HEM, profil INP, profil IPE, profil UNP sau profil UPE.

Materialul din care sunt confectionate aceste profile metalice este otelul carbon.

Un profil INP tip ,,I’’ reprezinta suportul ideal pentru pereti si acoperisuri din panouri sandwich sau tabla cutata, avand avantajul unei montari usoare si rapide. Important de stiut despre aceste profile metalice, fie ca vorbim despe profil INP sau IPE, este ca sunt sectiuni deschise, relativ sensibile la torsiune.

Aceste profile metalice de tip INP si IPE fac parte din familia de profile laminate din otel europene, numite generic Europrofile. Desi amandoua fac parte din aceeasi categorie, profilele metalice INP sunt putin diferite fata de cele IPE din punct de vedere structural. Forma aripilor unui profil IPE este egala pe toata lungimea pe cand un profil INP prezinta o ingrosare spre linia de centru a profilului.

Numit si profil ,,I’’, profilul INP se utilizeaza pe scara larga in constructii, in special cu rolul de grinzi metalice, stalpi, cadre de sprijin, fiind un suport perfect pentru pereti si acoperisuri din tabla cutata sau modernele panouri sandwich.

Iata cateva caracteristici a unui profil INP:

  • Usurinta in manevrare;
  • Costuri relativ reduse;
  • Sudabilitate foarte buna;
  • Rezistenta mare.

Profilul UNP este un profil normal, de tip ,,U’’, realizat cu margini inclinate, obtinut din otel laminat la cald. Se poate utiliza in constructii civile si comerciale, la realizarea de structuri metalice. Este adecvat pentru:

  • Cale de rulare pentru poduri rulante si utilaje care se deplaseaza;
  • Productia de masini;
  • Constructii navale;
  • Confectii metalice;
  • Piese metalice;

Cu ajutorul unui profil UNP se realizeaza depozite si stadioane sportive, parcari, cadre metalice, rafturi, suporturi, imprejmuiri, parti utilaje, stalpi metalici de sustinere, grinzi metalice si multe altele.

Tot in aceasta categorie avem si profilul de tip ,,T’’, folosit pentru confectii metalice, inchideri balcoane, mici constructii metalice, garduri si porti, gratare si altele asemenea.

In domeniul constructiilor este nevoie de materiale constructii de calitate, in special in cazul domeniilor industriale, atunci cand se construieste o hala metalica sau diferite tipuri de cladiri, insa si in regim privat sunt necesare profile metalice in diverse aplicatii. Profilele metalice sunt materiale indispensabile pentru sustinerea diferitelor tipuri de pereti.

Iti punem la dispozitie produse metalurgice, de la teava rectangulara, pana la otel rotund sau otel lat, profile metalice de tip INP si UNP.

Intrebări Frecvente Profile metalice

Pentru acoperisuri si pereti din panouri sandwich se utilizeaza profile INP tip I.
Profilul UNP tip U din sortimentul nostru are o lungime de 6 m, insa poate avea mai multe dimensiuni (l x h – mm): 50 x 25, 50 x 38, 64 x 42, 80 x 45, 100 x 5, 120 x 55, 140 x 60, 160 x 65.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!