Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

BCA - Buzău & Râmnicu Sărat

Daca iti doresti o constructie rezistenta, la un cost eficient, pe care sa o ridici usor si intr-un timp scurt, iti punem la dispozitie un sortiment variat de BCA, furnizat de cei mai apreciati producatori de pe piata: BCA Ytong, BCA Somaco, BCA Prefab, BCA Soceram, BCA Elpreco.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Atunci cand ne pregatim de construirea unei case, una din primele decizii este alegerea materialului pentru ridicarea zidurilor. In prezent, zidaria din BCA reprezinta unul dintre cele mai comune si eficiente tipuri de materiale de constructii. In ultimii ani, s-a constatat o crestere in ceea ce priveste folosirea BCA-ului in constructii, avantajele acestui tip de material fiind cu adevarat remarcabile.

Investeste in blocuri de BCA, pentru a fi sigur ca tot ceea ce construiesti este durabil, prietenos cu mediul si cu tine si pentru a te bucura, ani de-a randul, de alegerea facuta!

Fie ca ai nevoie de BCA pentru realizarea structurii de rezistenta sau de BCA pentru pereti de compartimentare, fie ca vrei sa izolezi cu BCA sau sa te bucuri de o constructie durabila, vei vedea ca exista optiuni din care poti alege ceea ce ti se potriveste.

Blocurile BCA pot ajuta atat la construirea efectiva, cat si in ceea ce priveste delimitarea sau compartimentarile; pentru a deservi acestor cerinte, se pot folosi mai multe tipuri de BCA. Fiecare dintre acestea are avantaje notabile la nivel structural, BCA-ul fiind un material de baza in constructii, pentru ca asigura rezistenta si durabilitatea lucrarilor.

Blocurile BCA pentru exterior sunt caracterizate de o grosime mai mare a blocului, tocmai pentru a asigura caracteristicile de calitate si rezistenta. Acest tip de BCA pentru exterior are rezistente mecanice crescute, dar, si caracteristici foarte importante de izolare. Drept exemplu, putem recomanda aici BCA Ytong Clasic.

Blocurile de BCA de interior au o grosime mai mica, insa, cu aceleasi caracteristici de rezistenta. De asemenea, peretii despartitori facuti din BCA ofera si un plus in ceea ce priveste izolarea termica si acustica. Acest lucru face ca BCA-ul pentru interior sa fie, adesea, preferat chiar si in detrimentul unor materiale de compartimentare cunoscute, cum ar fi rigipsul (n.r. denumirea tehnica este gips-carton, rigips fiind doar brandul dat de producator acestui tip de material). O recomandarea pentru blocurile de BCA de interior ar fi BCA Ytong Interio.

O constructie din blocuri de BCA este excelenta datorita facilitatii utilizarii acestora, cat si a tuturor avantajelor pe care le ofera: rezistenta la foc, durabilitate si eficienta energetica, iar datorita usurintei cu care materialul poate fi transportat si manevrat, folosirea blocurilor BCA reduce timpul de constructie cu aproximativ 20%.

Din punct de vedere al pretului, BCA-ul este unul dintre cele mai accesibile materiale, iar acest lucru convinge, in mod inevitabil. Daca raportam costurile unei constructii din BCA la cazul celor traditionale, vom constata ca, in urma comparatiei, casele din BCA sunt mai ieftine, asadar, si mai economice.

Asigura-te ca achizitionezi cantitatea necesara de material pentru proiectul tau, impreuna cu produsele consumabile, adeziv BCA, echipament si accesorii.

Intrucat toate materialele aflate in aceasta categorie sunt paletate, iti punem la dispozitie Serviciul de Retul paleti. In momentul cand ne returnezi paletii de BCA, primesti inapoi contavaloarea acestora.

Intrebări Frecvente BCA

Utilizand blocurile de BCA nu mai este nevoie de aplicarea unui sistem termoizolator suplimentar, respectandu-se in acelasi timp si cerintele de izolare impuse in UE. Datorita structurii celulare aerate una dintre caracteristicile principale ale BCA-ului este eficienta energetica ridicata.
Greutatea redusa a BCA-ului determina o diminuare a incarcarilor asupra structurii de beton si a fundatiei cladirii, fiind recomandarea perfecta pentru realizarea cladirilor multietajate. BCA-ul isi pastreaza proprietatile si durabilitatea pe intreaga durata de viata a unei cladiri fara sa fie afectate de procesele de imbatranire sau de conditiile meteorologice. Proprietatile mecanice deosebite fac din materialul de zidarie BCA alegerea perfecta pentru constructiile moderne.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!