Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Tevi metalice - Buzău & Râmnicu Sărat

Depozitele Noua Tei iti pun la dispozitie o gama variata de tevi si profile metalice, negre si zincate, care sa se potriveasca perfect proiectului tau. Iti prezentam: teava rotunda, teava patrata, teava rectangulara, teava amprentata, cu diverse dimensiuni si diametre.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Construiesti si ai nevoie de tevi si profile pentru proiectul tau? Noua Tei are in portofoliu tevi si profile metalice, care respecta toate standardele de calitate si siguranta, atat pentru constructii civile cat si pentru cele industriale. Fie ca ai nevoie de o teava zincata pentru instalatii sanitare sau o teava neagra pentru structura unui gard, la noi gasesti tot ce ai nevoie!

In domeniul constructiilor se folosesc tevi si profile metalice pentru aplicatii diverse, precum: stalpi de gard, schele metalice, cadre metalice, intarituri, sustineri, confectii si constructii metalice variate., unele dintre ele fiind potrivite chiar si pentru instalatii termice si sanitare.
Gama noastra cuprinde:
• teava rotunda neagra;
• teava rotunda zincata sudata longitudinal potrivita pentru transportul fluidelor;
• teava neagra amprentata (teava patrata amprentata sau teava dreptunghiulara amprentata);
• teava patrata neagra sau zincata;
• teava rectangulara neagra sau zincata.
Fiecare dintre tevile prezentate se gasesc la randul lor in dimensiuni si diametre diferite pentru ca fiecare proiect este unic.
Orice proiect de constructie are nevoie de tevi si profile metalice, in special pentru construirea structurilor, asa ca aceste elemente de constructie trebuie sa fie rezistente si durabile. Idiferent de modelul ales, iti garantam calitatea acestor tevi si profile metalice.
Teava rotunda zincata sudata longitudinal se foloseste in general la transportul fluidelor sau a gazelor nonagresive. Tevile zincate au rezistenta sporita la agentii corozivi.
Teava amprentata pentru diverse proiecte din fier forjat : porti, garduri, balustrade, balcoane etc.
Teava neagra pentru instalatii din sortimentul nostru cu sectiune rotunda, sudata longitudinal este potrivita atat pentru instalatii sanitare sau termice cat si pentru confectii metalice.
Teava patrata si teava dreptunghiulara sunt sudate longitudinal si au o gama larga de utilizare in constructii civile, comerciale, industriale, confectii metalice si in structuri metalice de sustinere la interior sau exterior.
Teava zincata cu sectiune patrata, sudata longitudinal se poate utiliza in constructii civile, comerciale, industriale, confectii metalice. Are o rezistenta superioara la coroziune.
Noua Tei vine in ajutorul tau cu tevi metalice pentru constructii, negre si zincate, cu dimensiuni variate pentru a acoperi cat mai multe nevoi.

Intrebări Frecvente Tevi metalice

In sortimentul nostru avem tevi si profile metalice realizate din otel, material durabil si rezistent.
Atat teava rotunda cat si teava patrata sau rectangulara au lungimea de 6 m, insa pot avea diferite diametre.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!