Stație de betoane jud. buzău, RÂMNICU SĂRAT

beton de calitate în jud. Buzău

direct de la stația de betoane din Râmnicu Sărat

Excelența în construcții înseamnă clădiri rezistente, sigure și inovatoare. Noi avem grijă să livrăm cele mai bune betoane, la standarde europene.

Deservim o gamă largă de clienţi, de la proprietarii care construiesc în regie proprie, până la companiile specializate în construcţii civile de medie şi mare complexitate.

Oferim soluții complete pentru proiectul tău, începând de la prepararea, transportul, turnarea și punerea în operă a betonului, precum și furnizarea de nisip, pietriș, balast (agregate).

Pompare beton Buzău, Râmnicu Sărat

Oferim servicii de pompare beton, atât pentru construcțiile civile, cât și pentru cele industriale. Pomparea se face cu echipamentele moderne din dotare: autopompe de beton tip elefant, cu braț de 32 de metri lungime.

Transport beton jud. Buzău

Oferim servicii de transport beton de la stația de betoane direct la șantier. Livrarea betonului se face cu betoniere moderne, către zonele pe care le deservim: Râmnicu Sărat, județul Buzău și județul Vrancea.

Vibrare beton pentru calitate garantată

Pentru a obține o consistență compacta a betonului, este nevoie de eliminarea golurilor de aer și a cantităților de apă în exces, fără segregarea componentelor. Acest lucru se poate face cu ajutorul unui vibrator de beton și se realizează doar după turnarea sau pomparea betonului, când acesta este încă lucrabil.

ADRESĂ:

Râmnicu Sărat, str. Micșunelelor, nr. 31, județul Buzău.

avantaje stație de betoane Nouă Tei din Râmnicu sărat, jud. Buzău

Oferim servicii de pompare și transport beton, atât pentru construcțiile civile, cât și pentru cele industriale.

Calitatea betonului este asigurată de un sistem complet automatizat și de un personal cu un înalt grad de calificare, ce supraveghează în permanență procesul de producție și urmărește respectarea strictă a rețetei programate, indiferent de anotimp.

Cu ajutorul brațului lung al autopompei, turnarea betonului pentru stâlpi, pardoseli sau a șapelor pe etaje în clădiri înalte se poate realiza cu mai multă ușurință.

Poți pompa beton în spații înguste, care nu permit alt mod de turnare a betonului și câștigi timp cu turnarea betonului pentru șantiere mari de genul halelor industriale, spații comerciale sau alte construcții de amploare.

tipuri de beton

Acordăm o atenție deosebită tehnologiei betonului și îți garantăm cea mai bună calitate prin controlul continuu al conformității.


Clase de Beton – denumire conform NE 012-99

 • B50 – C 2,8/3,5
 • B75 – C 4/5
 • B100 – C 6/7,5
 • B150 – C 8/10
 • B200 – C 12/15
 • B250 – C 16/20
 • B350 – C 20/25
 • B400 – C 25/30
 • B450 – C 30/37
 • B500 – C 35/45
 • BCR 5 (Beton Rutier)
 • Mortar pentru tencuieli M 100T
 • Mortar pentru zidărie M 100Z
nou

prima gamă de betoane verzi din râmnicu sărat

Am venit în întâmpinarea acestei dorințe absolut firești prin folosirea cimentului verde de înaltă performanță din oferta Holcim România, cu peste 40% reducere de emisii de CO2 și mai mult de 30% materiale reciclate.
ECOPlanet este cimentul de clasă A, recomandat pentru lucrări durabile și sustenabile.
 
♻️Timbrul ECO certifică acest fapt!
GALERIE FOTO proiecte
CONTACTEAZĂ-NE

Construiește lucruri uimitoare!

Îți oferim avantajele unui parteneriat care să te ajute să îți indeplinești obiectivele la timp, încadrându-te în bugetul stabilit, indiferent de amploarea proiectului dezvoltat.

ADRESĂ:

Râmnicu Sărat, str. Micșunelelor, nr. 31, județul Buzău.

TELEFON:

0751 220 024

Email:

contact [@] nouatei.ro

Formular contact

INTREBĂRI FRECVENTE

Oferim servicii de transport, pompare și turnare beton în Râmnicu Sărat și pe o rază de 40 km. Livrăm beton în Buzău și Vrancea.

Pentru proiectul dumneavoastră recomandăm clasa de beton C16/20 (B250) și C20/25 (B350).

Desigur, am avut proiecte de turnare pentru pardoseli amprentate. Fiecare lucrare executată este durabilă și calitativă pe termen lung.

Pentru creșterea rezistenței suprafețelor elicopterizate, se poate folosi betonul armat cu fibre de oțel sau fibre din polipropilenă.