Închiriere utilaje

Închiriere utilaj gips carton

Închiriere GRATUITĂ dispozitiv de ridicat plăci de gips carton.

Pentru toate comenzile de gips carton din oferta Nouă Tei, beneficiezi de închirierea GRATUITĂ a dispozitivului de ridicat plăci de gips carton, ce oferă posibilitatea montării plăcilor de către o singură persoană.

Ce trebuie să faci?

La achiziționarea plăcilor de gips carton, solicită consilierului de vânzări detalii despre disponibilitatea utilajului pentru perioada de folosință.

Primirea și predarea echipamentului se face în baza unui proces verbal, în depozitul Nouă Tei (Hotel), din Râmnicu Sărat, str. Principe Ferdinand, nr. 47.

Contact Depozit Nouă Tei (Hotel): 0751 220 082

Perioada maximă de folosință a utilajului este de 7 zile.

Închiriere placă compactoare pentru pavaje

Închiriere GRATUITĂ placă compactoare pentru pavaje

Pentru toate comenzile de pavaje din oferta Nouă Tei, beneficiezi de închirierea GRATUITĂ a plăcii compactoare. O soluție pentru eficientizarea timpului de montaj al pavajelor.

Ce trebuie să faci?

La achiziționarea pavajelor solicită consilierului de vânzări detalii despre disponibilitatea utilajului pentru perioada de folosință.

Primirea și predarea echipamentului se face în baza unui proces verbal, în depozitul Nouă Tei din Râmnicu Sărat, str. Micșunelelor, 31.

Contact Depozit Nouă Tei: 0751 220 024

Perioada maximă de folosință a utilajului este de 7 zile.

Spor la proiecte frumoase!

ALTE SERVICII

Mixare vopsea

La Nouă Tei serviciul de mixare vopsea este complet gratuit. Colorarea se realizează pe loc. Peste 1000 de nuanţe te aşteaptă în magazinele Nouă Tei.

Transport marfa

Punem la dispoziție transportul de materiale de construcții prin flota proprie, în Râmnicu Sărat și jud. Buzău, dar și in orașele și județele din apropiere.

Custodie marfa

Îți oferim posibilitatea de a păstra produsele în siguranță demararea proiectului, într-unul dintre depozitele noastre de materiale de construcții din Râmnicu Sărat.

CONTACTEAZĂ-NE

Împreună realizăm proiecte frumoase!

Mobila perfectă, printr-o singură vizită în showroom-ul nostru.

Show-room

Râmnicu Sărat, str. Principe Ferdinand, nr. 47, județul Buzău.

TELEFON:

0754 070 484

Email:

contact [@] nouatei.ro

FORMULAR CONTACT