Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Capace gard - Buzău & Râmnicu Sărat

Curtea ta are nevoie de un gard nou? Vino la Noua Tei si te vom ajuta sa faci alegerea perfecta! Iti oferim accesorii gard marca Star Stone sau Elis Pavaje (capace interval gard, capace stalp gard), capiteluri si alte materiale de constructii pentru casa si gradina.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Gamele Roma Royal si Roma Clasic de la Star Stone vor scoate din banal orice gard beton, cu ajutorul acestor capace de gard din piatra compozita ce nu necesita vopsire. Cei de la Elis Pavaje iti ofera capace pentru gard atat pentru garduri clasice cat si pentru garduri premium.

Pe langa piatra decorativa, pavaje si borduri, pentru amenajari exterioare de efect, curtea ta are nevoie de un gard ce iti ofera siguranta si iti completeaza estetic casa, astfel vei avea nevoie de capiteluri, capace interval gard si capace stalpi gard.

Nu este usor sa alegi atunci cand ai atat de multe optiuni si modele de garduri si porti, insa daca deja ai optat pentru gardul din beton sau piatra, atunci va trebui sa il accesorizezi cu capace pentru gard si stalpi.

Diversitatea de capace pentru gard face ca acestea sa se asorteze cu orice fel de textura: piatra naturala, ciment, gresie, mozaic, marmura sau travertine, indiferent daca alegi capace gard Star Stone sau Elis Pavaje.

Potrivite pentru gard si stalp, aceste capace gard de la Elis Pavaje, pot fi folosite in orice context, in special in curtile si gradinile obisnuite, mai putin pretentioase, dar si pentru garduri premium din beton sau piatra. Acestea pot fi o solutie ideala pentru cei ce vor o imprejmuire economica si eficienta.

O alta solutie este sa folosesti capace pentru gard de la Star Stone din cele doua game existente in oferta noastra, Roma Royal si Roma Clasic, cu dimensiuni diverse. Aceste capace gard sunt produse din piatra compozita, colorate si impermeabilizante. De aceea nu este necesara vopsirea lor.

Un capac interval gard actioneza, in primul rand, ca o protectie impotriva efectelor daunatoare ale expunerii constante la soare, ploaie, zapada si gheata. Pe de alta parte, adauga un plus de rezistenta, marind durata de viata a constructiei gardului.

Cu scop util, poti alege capace stalp gard pentru a proteja impotriva infiltarii apei in interiorul stalpilor de gard, ceea ce opreste deteriorarea acestora in timp. Pe langa aspectul practic, de protectie importiva intemperiilor, aceste elemente confera proiectului dvs. un finisaj deosebit, distins si elegant.

Te asteptam in depozitele noastre sa alegi capace pentru gard Star Stone sau Elis Pavaje, precum si alte materiale pentru casa si gradina!

Intrebări Frecvente Capace gard

Capacul Roma Royal are o forma rotunda ce ii permite utilizarea atat pentru intervale gard cat si pentru atic, balustrada (mana curenta) sau acoperirea parapetilor teraselor si balcoanelor.
Vopsirea acestor capace gard nu este neaparat necesara deoarece sunt colorate si armate in masa, insa daca doresti sa schimbi nuanta poti folosi vopsea lavabila de exterior sau lac pentru piatra.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!