Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Hidroizolație fundații - Buzău & Râmnicu Sărat

Daca iti construiesti casa, nu scapa din vedere procesul de hidroizolare fundatie, deoarece vei impiedica eventualele infiltratii de apa si astfel nu exista riscul aparitiei igrasiei si mucegaiului. Din acest motiv, Noua Tei a adaugat in lista de materiale de constructii produse pentru hidroizolatie fundatii.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Te invitam sa alegi din gama noastra de materiale hidroizolante, varianta potrivita proiectului tau – hidroizolatii lichide pe baza de bitum-cauciuc, membrana cu crampoane protectie fundatie din polietilena de inalta densitate, membrana bituminoasa din amestec de bitum cu polimeri plastometrici sau elastomerici cu armatura din fibra de sticla.
Masura de hidroizolare fundatie este descrisa chiar in proiectul unei case noi si trebuie sa fie pusa in opera intocmai, pentru ca orice casa de locuit sau cladire comerciala nu este sigura fara hidroizolatia fundatiei, hidroizolatie baie, sau hidroizolatia acoperisului.

Ai putea crede ca betonul intarit nu poate fi afectat de apa, insa chiar si betonul trebuie tratat cu materiale hidroizolante. Orice constructie, cu precadere o casa locuibila trebuie sa parcurga toate etapele lucrarilor de hidroizolatii.
Piata materialelor de constructii este imbogatita constant cu tipuri de hidroizolatie, solutii moderne pentru cladiri sigure, cu conditii optime pentru pastratrea uscata a fundatilor, subsolurilor si beciurilor.
Procesul de hiroizolatii fundatii asigura si protejeaza structura de rezistenta a casei si siguranta sanatatii locatarilor. Poate fi considerata o masura preventiva impotriva inundarii subsolurilor, aparitiei igrasiei, petelor de umezeala, nesiguranta instalatiilor electrice etc. Insa beneficiile hidroizolatiilor fundatiei sunt de necontestat si in cazul caselor fara subsol, deoarece si acestea pot avea probleme infiltratiile de apa.
Hidroizolatia fundatiei poate fi realizata de unul sau mai multe materiale hidroizolante, fiecare cu beneficiile sale. Iata cele mai frecvent folosite tipuri de hidroizolatie pentru fundatia casei:
• Membrana bituminoasa armata cu fibra de sticla cu rezistenta la razele UV, elasticitate si flexibilitate buna, rezistenta in timp si o buna rezistenta la intindere si rupere. Hidroizolatiile pentru fundatie de acest tip se monteaza, de preferat in cazul cladirilor aflate in constructie, in conditii atmosferice favorabile, cu o temperature mai mare de 5 grade Celsius.
• Hidroizolatii lichide realizate prin amestecarea unei paste bituminoase cu un cauciuc sintetic si se aplica cel mai bine pe suprafete uscate si apoi umezite usor. Poate fi aplicata pe ciment, beton, eternit si tencuieli similare cimentului. Este preferata in special in subsoluri, balcoane, terase si garaje.
• Membrana din polietilena de inalta densitate, asa numitele membrane cu crampoane protective fundatie. Aceasta membrana ofera rezistenta in fata actiunii agentilor chimici naturali si a compresiunii mecanice.
Acum ca ti-am prezentat cele mai utilizate variante de hidroizolare fundatie, poti face o vizita in depozitele noastre, unde colegii nostri iti vor oferi consultanta pentru a lua cea mai buna decizie.

Intrebări Frecvente Hidroizolație fundații

Lucrarea de hidroizolare fundatie reprezinra un aspect important atunci cand planuiti sa construiti o cladire noua, dar este importanta si in cazul cladirilor deja existente ce necesita lucrari de reparative a sisitemului de hidroizolatie al fundatiei. Asadar, procesul de hidroizolare fundatie joaca un rol fundamental in stoparea infiltratiilor de apa, evitand aparitia mucegaiului si igrasiei.
Alegerea tipului de material pentru hidroizolatie depinde de fundatie, de tipul terenului pe care se afla constructia, de proximitatea fata de o zona seismica, de gradul de umiditate al solului etc. In acest sens, este recomandat sa alegi materiale de calitate, adaptate la nevoile fundatiei si ale amplasarii cladirii.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!