Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Cornieri - Buzău & Râmnicu Sărat

Cornierul laminat este un produs metallurgic din categoria profile laminate. Acesta este denumit si profil L, cu ambele laturi egale, in forma unui unghi drept, disponibil in dimensiuni variate, pentru aplicatii industriale si casnice. Depozitele noastre de material de constructii iti pun la dispozitie cornier otel laminat la cald, fabricat din otel carbon.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Cornierele cu aripi egale din sortimentul nostru materiale de constructii au o arie larga de utilizare, se folosesc in domeniul contructiilor, pentru hale metalice, confectii metalice, garduri, porti, schele, diverse cadre sau piese metalice. Aceste profile laminate de tip cornier otel prezinta o buna rezistenta mecanica, poate fi nituit sau sudat, de asemenea se poate utiliza si ca piesa de imbinare intre alte elemente.

Pe langa acestea te invitam sa consulti gama noastra de fier pentru constructii – teava patrata, teava rotunda sau rectangulara, otel patarat sau rotund, profil UNP sau INP, profil tip T, platbanda otel si altele, atat pe site cat si in depozitele noastre.

Cand construiesti este important sa iei in considerare imbinarile si armaturile pentru ca acestea vor sustine structura in pozitie verticala. Un cornier otel nu doar ca permite lipirea lemnului de lemn, dar vor si ancora elementele din lemn pe peretii din caramida si beton. Cand ai de conectat elemente precum grinda-grinda sau grinda-stalp, te vei folosi, cu siguranta, de un cornier otel.

La o casa noua s-a observat ca daca grinzile au conexiuni incorporate cu corniere laminate din otel, acestea sunt capabile sa reziste la cutremure puternice.

Cornierul laminat iti permite o utilizare usoara si un montaj rapid. Cornierele cu aripi egale sunt utilizate pe scara larga in mai multe domenii ale industriei, precum industria auto, fabricarea de mobilier, constructii navale si poduri de rulare pentru utilaje.

Fie ca vorbim de o cladire sau de un proiect de mici dimensiuni, utilizarea de profile laminate din otel va garanta durabilitate, stabilitate si performanta.

Cornierele cu aripi egale din depoziele noastre au laturile de dimensiuni: 20×20 mm, 25×25 mm, 30×30 mm, 40×40 mm, 50×50 mm, 60×60 mm, 80×80 mm.

Din punct de vedere al costurilor utilizarea unui cornier din otel este eficienta, datorita greutatii mici si a muncii reduse pentru fabricarea acestora.

In oferta noastra avem si cornier aluminiu, cu grosimea de 2 mm, cu ambele laturi egale (25 x 25 mm sau 30 x 30 mm), utilizat in confectii metalice usoare, industria publicitara, constructii usi si ferestre, industria auto,in productia de mobilier. Cu o sudabilitate buna si proprietati de anodizare excelente, pot intra in compozitia unor subansamble, usoare, rezistente din punct de vedere mecanic, rezistente in mediu coroziv, cu aspect estetic si vizual placut.

Daca ai nevoie de cornier otel sau cornier aluminiu, colegii nostri te asteapta in depozitele noastre.

Intrebări Frecvente Cornieri

Noua Tei comercializeaza cornier otel cu ambele laturi egale sub forma unui unghi drept. Cornierele au lungimea de 6 m, iar laturile au dimensiuni intre 20 si 80 mm.
Cornierele din otel carbon se fixeaza prin sudare sau nituire, tocmai de aceea vor crea o structura solida si rezistenta.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!