Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Plăci gips carton - Buzău & Râmnicu Sărat

Placile de gips-carton sau rigips reprezinta un material modern, fiind unul din materialele de constructii nelipsit in amenajarile interioare, care poate face minuni in casa. Sistemele de gips carton au devenit o alternativa la finisajele traditionale realizate cu zidarie, tencuiala si glet.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Fiind disponibile mai multe modele si dimensiuni, placile de gipscarton  disponibile au caracteristici in functie de aplicabilitatea acestora, astfel sunt des folosite pentru constructia de pereti despartitori, pentru placare rigips in interior, dar exista si placi speciale pentru exterior – la fatadele cladirilor.

Confectionate din combinatii de materiale durabile, atat placile, cat si accesoriile sau profilele gips carton garanteaza rezistenta indelungata in timp.  Modul cum este tratat stratul exterior ii permite gips-cartonului sa-si schimbe proprietatile astfel incat sa reziste mai bine la apa, zgomot, foc sau impact.

 

Organizeaza spatiul din interiorul casei intr-un mod creativ si ingenios, cu ajutorul placilor din gips-carton, un element ideal pentru amenajarea si corectarea peretilor interiori. Noua Tei iti sprijina fiecare pas in procesul de amenajare al locuintei, prin intermediul unei game variate de produse eficiente si practice.

Placile din gips-carton din oferta Noua Tei sunt fabricate pentru a respecta si a depasi chiar si cele mai inalte norme si necesitati in constructiile de sisteme de gips-carton.
Cand vizitati un magazin de materiale de constructii, veti vedea ca placile de gips carton sunt colorate diferit.

Gama noastra include placi gips carton Siniat, rezistente la umezeala, rezistente la foc, rezistente la zgomot, antiefractie, rezistente la impact si altele. Printre cele mai populare amintim placa gips-carton Nida Standard, care poate fi si placa mini, ideala pentru sisteme de compartimentare, placari de pereti existenti sau tavan fals, placa fibrocement Cementex Siniat pentru finisaje la exteriorul si interiorul cladirilor si placa gips carton Nida (care poate fi Nida Acustic, Nida Flex, Nida Smart, Nida Smart F, Nida Smart H).

Placile de gips-carton Nida sunt ideale pentru placarea exterioara si interioara a peretilor portanti si peretilor despartitori. Mai ales cand renovarea trebuie realizata intr-un timp scurt si fara lucrari umede. Placarea cu placi din gips-carton reduce la minimum praful. Alternativa este folosirea tencuielii clasice. Dar aceasta produce praf prin lucrarile de slefuire care au loc la nivelarea peretelui tencuit.

Grosimile cele mai uzuale sunt de 9,5 mm si 12,5 mm. Placile mai subtiri, de 9,5 mm, sunt recomandate pentru placarea plafonului, iar cele de 12,5 mm sunt recomandate pentru pereti, acolo unde se doreste o finisare perfecta sau o izolare mai buna.

Gips cartonul este un material modern care poate reprezenta solutia perfecta, comoda si ieftina pentru transformari si amenajari in casa.
Avand un pret accesibil, aceste produse te vor impresiona din prima clipa cu multiplelele beneficii oferite. In plus, accesoriile destinate eficientizarii procesului de lucru, asemenea benzilor autoadezive din fibra de sticla sau ghidajelor te vor ajuta sa finisezi cu succes peretii interiori.

Te poti baza pe faptul ca, indiferent de alegerea facuta, te vei bucura de produse calitative, durabile in timp. Cand ai nevoie de idei pentru amenajarea spatiului din jurul casei, a gradinii sau a intregii locuinte, iti stam la dispozitie cu multe informatii utile si sfaturi necesare!

Intrebări Frecvente Plăci gips carton

Nu exista cea mai buna placa din gips carton, placile sunt bune in functie de nevoia pe care o deservesc. Exista mai multe destinatii pentru placi si pentru fiecare nevoie, exista cel putin un tip de placa. Astfel, exista placi din gips-carton: – pentru spatii umede – anti incendiu – pentru izolare fonica – flexibile, pentru suprafete curbe – perforate pentru corectie acustica si design deosebit – rezistente la impact si anti efractie – standard – pentru exterior – impotriva radiatiilor razelor X (contin o foaie de plumb) – cu calitati de purificarea a aerului
Da, se pot agata corpuri grele pe peretii din gips-carton. Folositi dibluri rigips speciale (ex: diblu pentru cavitati tip molly). Greutatea maxima depinde de tipul de placa, numarul de straturi si caracteristicile structurii CW-UW/ CD-UD (tip profil rigips, interax, etc). In cazul corpurilor grele, recomandam placile ranforsate cu fibra de sticla sau fibre de celuloza. Astfel, greutatea maxima poate ajunge pana la 40 Kg/prindere diblu molly si 60/Kg pe metru liniar de perete. Consultati intotdeauna fisa tehnica a produsului pentru a afla sarcina maxima.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!