Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Plasa umbrire - Buzău & Râmnicu Sărat

Gama noastra de plasa umbrire de culoare verde, este diferentiata prin gradul de umbrire (opacitate intre 40 g/mp si 120 g/mp) si dimensiuni cuprinse intre 1.5 – 2 m inaltime. Fie ca iti doresti o plasa de umbrire pentru mascare garduri, fie pentru protectia plantelor din gradina sau solar, la noi vei gasi plasa de umbrire dorita.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Plasa de umbrire este un material realizat din polietilena cu multiple utilizari. In general, plasa de umbrire se foloseste cu scopul de a diminua cantitatea de raze solare care patrunde in interior (protectie uv), impotriva vanturilor puternice, a grindinei, a prafului si a pasarilor daunatoare in domeniul agriculturii, insa plasa de umbrire poate fi aplicata cu succesc si in alte scopuri in curte si gradina. De exemplu pentru mascare garduri, terase si balcoane.

 

Plasa de umbrire, asa cum spune si numele sau, este utila pentru a crea mai multa umbra, insa nu este singurul scop in care este utilizata.

Iti prezentam cateva din variantele de utilizare a plasei de umbrire:

• Pentru protectia plantelor din sere si solarii. Majoritatea legumelor nu suporta temperaturile inalte, astfel pentru dezvoltarea optima a acestora in sere si solarii se opteaza pentru plasa de umbrire, montata in sezonul cald isi dovedeste imediat utilitatea prin protectie uv. Plasa de umbrire va ajuta in procesul de intretinere plante si diminuare a pagubelor, atunci cand gradul de umbrire al plasei este ales corespunzator.

• Intretinere vii si levezi. Cu siguranta vei dori sa iti protejezi livada sau via impotriva razelor foarte puternice de soare, a grindinei sau manei, dar si impotriva pasarilor daunatoare, si ce poate fi mai simplu decat plasa de umbrire, care este accesibila si usor de folosit?!

• Delimitarea unui spatiu/proprietati. Daca vrei sa iti delimitezi proprietatea (terenul, gradina, piscina, curtea, etc.) plasa de umbrire cu un grad umbrire ridicat iti va asigura intimitatea dorita.

• Protejarea unui spatiu in curs de renovare sau constructie de la zero. Plasa de umbrire este foarte utila si la indemana atunci cand ai nevoie sa imprejmuiesti un santier, aceasta va avea rol si de semnalizare a unei lucrari sit e va feri si de ochii curiosilor.

• Mascare garduri. Poti monta pe o plasa gard sau pe panouri bordurate plasa de umbrire pentru a crea un gard estetic si protejat. Plasa de umbrire se va fixa foarte usor pe plasa gardului, pe firele de tensionare ale acestuia, sau pe panourile de gard. Poate parea inutil un process de umbrire gard, insa mu este chiar asa, florile ornamentale si arbustii plantati de-a lungul gardului vor avea nevoie de protectie uv, iar plasa de umbrire de iti va fi de mare ajutor.

• Pentru acoperirea fructelor si legumelor pe tarabele de vanzare. Uneori plasa de umbrire, fie ca este vorba despre o plasa umbrire de culoare verde, fie una neagra, este folosita pentru protectia marfurilor perisabile destinate vanzarii (fructe si legume) pe tarabele expuse soarelui, astfel se creeaza protective uv.

• Creare umbra in terase/balcoane/foisoare. Oricine are curte si gradina va simti nevoia in sezonul cald de umbra, mai ales in spatiile de relaxare. Plasa de umbrire se va monta pe structura terasei/balconului/foisorului si iti va crea mediul confortabil de care ai nevoie.

Stim cat de important este pentru tine sa ai mai multa umbra in sezonul cald, atat pentru confortul propriu, cat si pentru protejarea culturile tale de legume si fructe, asa ca ti-am pregatit o gama de plasa umbrire, cu densitati diferite (grad umbrire) potrivite pentru orice proiect ai in plan.

Intrebări Frecvente Plasa umbrire

Cresterile de temperatura afecteaza atat oamenii cat si culturile de fructe si legume, care inregistreaza pagube considerabile, insa fiecare gradinar sau fermier trebuie sa stie sa isi protejeze corect culturile. Plasa de umbrire va ajuta considerabil la diminuarea pagubelor in sere si solarii, livezi de pomi fructiferi sau in podgoriile de vita de vie, nu doar prin protectie uv, aceasta plasa te va feri si de mana, grindina, pasari sau rozatoare.
Plasa de umbrire se fixeaza pe plasa gardului, pe firele de tensionare ale acestuia sau pe panourile de gard, cu ajutorul unor clipsuri sau cleme de prindere. Masoara plasa de umbrire la dimensiunea necesara si taie cu ajutorul unei foarfece sau cutter. Aseaza pe gard plasa de umbrire si folosind clipsuri sau cleme prinde marginea de sus tesaturii din 50 in 50 de cm de-a lungul gardului. Va trebui sa prinzi cateva cleme sau clipsuri si in mijlocul plasei de umbrire pentru siguranta, apoi vei prinde si marginea de jos a tesaturii tot din 50 in 50 cm.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!