Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Acoperișuri - Buzău & Râmnicu Sărat

Depozitele noastre te intampina cu tigla metalica, tigla ceramica, sindrila biruminoasa, tabla clasica si tabla cutata, panouri sandwich pentru acoperis, membrana bituminoasa, cosuri de fum si alte accesorii pentru un sistem complet de acoperis.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Atunci cand planifici sa construiesti o casa sau doar sa schimbi vechiul acoperis, alegerea unui sistem complet de acoperis poate fi putin mai dificila decat ti-ai imaginat.
Cu siguranta te vei intreba ce sa alegi – tigla metalica, tigla ceramica, tabla cutata, tabla clasica, sindrila bituminoasa. Cu atat de multe variante va trebui sa alegi inspirat pentru ca nu vei schimba acoperisul casei foarte des.

Acoperisul casei tale indeplineste mai mult decat un rol estetic, acesta iti protejeaza casa de intemperii si va impiedica pierderile de caldura. Ales corect, un sistem complet de acoperis poate avea garantie de 30 – 40 de ani.
Inainte de a lua orice decizie trebuie sa iei in calcul cateva aspecte importante: buget, clima, mediu inconjurator, izolare fonica si termica, protectie UV, aspect si forma. Un sistem complet de acoperis, fie el din tigla metalica, tigla ceramica, tigla de beton sau tabla cutata/clasica, trebuie sa se incadreze in bugetul de care dispui si sa fie eficient si durabil in timp.
Daca ai ales de exemplu tigla metalica si accesoriile pentru acoperisul casei tale, nu uita sa alegi cu atentie si echipa de montaj pentru ca un astfel de sistem de acoperis poate avea o durata de viata de aproximativ 15 ani dar care se poate prelungi pana la 50 de ani, montat si intretinut corect. Tigla metalica poate avea diverse forme si culori menite sa multumeasca si pe cei mai pretentiosi.
Tigla ceramica este cea care ofera cea mai mare izolatie termica, si deloc de neglojat este si faptul ca detine proprietati de izolare fonica. Ca si tigla metalica se gaseste intr-o gama variata de forme si culori. Tigla ceramica are ca avantaj faptul ca nu se decoloreaza in timp.
Aceperisul realizat din tabla, fie ea tabla cutata sau clasica, este cel mai popular in tara noastra, fiind accesibil si rezistent la ploaie si vant. Pentru dulgherie acoperis, costurile vor fi mai mici decat in cazul tiglei metalice sau ceramice.
Sindrila bituminoasa este usor de montat pe orice tip de acoperis, cu costuri relativ mici de montaj, insa nu are aceeasi rezistenta si durabilitate ca un sistem complet de acoperis din tigla metalica sau tigla ceramica.
Tigla de beton ofera o protectie ridicata la frig/caldura, fiind disponibila in culori variate. Tigla de beton uscata corespunzator nu va absorbi foarte multa apa.
Daca ai nevoie de acoperisuri hale, spatii comerciale, depozite si altele asemenea, iti recomandam sa te indreti catre panouri sandwich. Acestea se gasesc atat pentru pereti cat si pentru acoperisuri, se monteaza repede scurtand timpul de lucru, iar rezultatul va fi unul rezistent si durabil.
Acum ca ai aceste informatii poti pune in balanta plusurile si minusurile fiecarui material pentru acoperisuri, astfel sa faci cea mai buna alegere. La noi vei gasi o gama variata de materiale pentru acoperisuri de la tabla cutata si clasica pana la tigla metalica, tigla ceramica, sindrila bituminoasa si panouri sandwich, cosuri de fum si accesorii pentru toate variantele de acoperis.

Intrebări Frecvente Acoperișuri

In sortimentul nostru avem tabla cutata zincata cu dimensiuni de 910 x 2000 mm si grosimi de: 0.15, 0.25, 0.30, 0.35, 0.4 mm.
Foile de tigla metalica Tigres Classic au urmatoarele dimensiuni: • Latime bruta – 1187 mm; • Latime utilizabila – 1105 mm; • Grosime – 0.40 mm.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!