Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Calorifere - Buzău & Râmnicu Sărat

Orice persoana isi doreste un mediu placut acasa, astfel se va baza pe un aparat de aer conditionat pe timpul verii si pe centrala termica in sezonul rece. Opteaza pentru calorifere din otel, indiferent ca ai o centrala termica pe lemne sau pe gaz. Caloriferul din otel este potrivit pentru toate incaperile avand randament bun.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Caloriferul din otel este un produs de incredere, care va rezista zeci de ani cu o functionare corecta. Gama noastra cuprinde calorifere din otel de diverse dimensiuni, cu pozitionare pe orizontala sau verticala, tip panou sau port-prosop pentru baie.

Pentru un bun randament, centrala termica are nevoie de calorifere din otel perfecte pentru dimensiunile incaperilor tale. In magazinele Noua Tei gasesti atat calorifere din otel cat si accesorii (tevi si fitinguri PPR) pentru a instala centrala termica.

Incalzirea intregii case este esentiala pentru confortul termic dorit si necesara pentru prevenirea deteriorarii peretilor casei prin crearea condensului, urmat de igrasie, astfel, in zilele noastre sunt o multime de variante pentru a incalzi o locuinta. Fie ca alegi varianta clasica de incalzire cu lemne la soba de teracota, fie ca alegi centrala termica cu calorifere sau incalzire prin pardoseala, este necesar sa acorzi atentie si sa alegi cea mai potrivita varianta pentru tine si locuinta ta.

Daca ai ales sa folosesti centrala termica, atunci trebuie sa stii ca o centrala termica, pentru a funcționa corespunzator, are nevoie de cele mai bune calorifere, pentru ca in interiorul acestora ajunge apa ce a fost incalzita in prealabil si va trebuie sa menina temperatura o perioada cat mai mare de timp, pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic.

Cand iarna isi face simtita prezenta, stii ca ai nevoie de un calorifer trainic si de incredere, dintr-un material rezistent. Radiatoarele din otel indeplinesc toate aceste conditii, deoarece dau un randament foarte bun, durata de viata este una indelungata, iar preturile sunt mai mici decat in cazul unor calorifere din fonta.

Caloriferele din oțel sunt de obicei tratate la suprafata cu acoperire electrostatica sau galvanizare (placaj cu crom). Fiind construite din elemente tubulare cu suprafete extinse, radiatoarele din otel ofera un bun randament termic, degajand cu rapiditate caldura in mediul ambiant. Mai mult decat atat, aceste calorifere rezista la temperaturi ridicate, chiar si de pana la 100 de grade Celsius. Si din punct de vedere financiar sunt avantajoase, preturile caloriferelor din otel fiind mai reduse decat ale celor din fonta. In plus, nici costurile de montaj si de transport nu sunt foarte mari, intrucat otelul este un material usor.

Caloriferele din otel pot fi utilizate in sisteme de incalziri, avand ca agent termic apa calda, fortate cu pompe mono si bitubulare, pot fi racordate cu tevi din cupru, otel si de tip PPR.

In sortimentul nostru vei gasi calorifere din otel tip panou sau port-prosop pentru baie, cu diverse dimensiuni potrivite oricarei incaperi din casa ta:

• Calorifer otel Gobe cu dimensiuni intre: 500 x 600 mm – 600 x 1200 mm;
• Calorifer otel Gobe port-prosop cu dimensiuni: 600 x 1000 mm si 600 x 1200 mm.
Orice achizitie ai face informeaza-te daca radiatorul ales include accesorii de montaj. In cazul in care nu sunt incluse, afla ce accesorii de radiatoare se potrivesc modelului tau si achizitioneaza-le separat.

De asemenea, in magazinele Noua Tei gasesti accesorii de tip tevi si fitinguri PPR pentru montajul centralei termice, boilere electrice, pompe de apa, racorduri flexibile apa, fitinguri PEHD si obiecte sanitare.

Te asteptam in vizita in magazinele noastre fizice unde colegii nostril iti stau la dispozitie cu cele mai bune recomandari!

Intrebări Frecvente Calorifere

Aceasta este o operatiune usor de realizat, fara a fi necesar personal specializat. Iata etapele aerisirii corecte a caloriferului:• oprește robinetii tur și retur;• pregătește un vas și o lavetă pentru că odată cu aerul mai iese și apă din calorifer;• începe aerisirea de la cel mai apropiat calorifer de centrală;• deschide ușor robinetul de aerisire;• deschide ușor și foarte puțin returul pentru a ajuta aerul să iasă;• dacă nu mai iese aer și iese doar apă, poți închide aerisitorul;• după ce ai închis aerisitorul, deschide la maximum turul și returul;• dacă observi că a scăzut presiunea în centrală, deschide robinetul de presiune pentru ridicarea acesteia la un nivel optim.
Caloriferele din otel sunt recomandate centralelor de apartament, dar si caselor care au la baza o centrala termica pe lemne sau peleti, fiind cele mai utilizate tipuri de calorifere, datorita faptului ca se incalzesc rapid si isi mentin temperatura mult timp.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!