Categorii de produse

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Am inclus in gama noastra de materiale de constructii tot ce ai nevoie pentru a pune in aplicare planurile tale. Caramizile se incadreaza in categoria produselor esentiale pentru inceperea proiectului tau. Toate aceste materiale si unelte, alaturi de alte accesorii utile si stabile, le vei gasi pe site-ul Noua Tei sau in depozitele fizice.
In zilele noastre caramida este considerata sursa principala in constructia unei case, reconsolidarea unui perete sau decorarea acestuia (ex: caramida aparenta), realizarea unui cuptor/semineu, unui horn sau chiar captusirea unei sobe (ex: samota).
In depozitele de materiale de constructii Noua Tei, gasiti diverese tipuri de caramida: caramida Porotherm, caramida portanta, caramida aparenta, caramida plina, samota, etc. Fiecare avand rolul si intrebuintarea sa in domeniul in care este folosita.

Livram rapid in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea si Braila, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Noua Tei iti pune la dispozitie o multime de materiale de constructii exceptionale, care vor ajuta pe tot parcursul procesului de constructie. Pentru o constructie rezistenta si sigura, alege materiale de zidarie care respecta standardele de calitate impuse
Caramida Porotherm: blocuri ceramice pentru o zidarie solida si o casa sigura pentru generatii. Printre cele mai populare alegeri amintim caramida porotherm Robust, un bloc ceramic cu locas de mortar destinat executiei peretilor structurali sau nestructurali – din zidarie cu protectie impotriva penetrarii apei. Avantajele majore ale folosirii elementelor de locas de mortar din cadrul sistemului de zidarie Porotherm Robust sunt reprezentate de reducerea puntilor termice si de controlul consumului de mortar – prin inchiderea rosturilor verticale cu umerii ceramici.
Unic si produs in Romania, Porotherm Profi este primul sistem inovator de zidarie ceramica slefuita introdus pe piata de catre Wienerberger. Caramida Porotherm Profi este un bloc ceramic cu fete de pozare slefuite si imbinare verticala de tip nut si feder, fiind destinat executiei peretilor nestructurali de compartimentare – din zidarie cu protectie impotriva penetrarii apei.
Caramida aparenta este un material folosit in placarea unor suprafete care se doresc sa arate ca fiind din caramida obisnuita: fatade de cladiri, ziduri exterioare, unii pereti interiori de cladire, arcade, semineu etc. Este utilizata in principal ca o caramida decorativa. In cazul caramizii aparente, nu mai este necesar sa se aplice tencuiala.
Caramida plina poate fi folosita in zidarii protejate pe ambele parti, cu tencuiala, pentru elemente structurale si nestructurale, pentru stalpi si cosuri de fum.
Caramida Klinker pentru zidarii de fatade, garduri, gratare, cosuri de fum si alte elemente cu un design deosebit, disponibila in mai multe nuante.
Caramida tip samota, perfecta pentru captusirea teracotei pentru a incalzi zilele friguroase de iarna, dar si a cuptoarelor. Aceasta este de doua tipuri, caramida samota groasa si caramida samota subtire.
Caramida pentru horn Kebe. Acest sortiment se regaseste in doua variante : caramida cos ventilatie si caramida cos fum, pentru racordare.
Caramida are o multime de proprietati: este utilizata in domeniul constructiilor deoarece acest material este rezistent la presiune si umiditate, ofera termoizolatie, rezistenta seismica, rezistenta la foc, izolatie fonica.
Noua Tei garanteaza un pret caramida corect pe piata materialelor de constructii si pune la dispozitie serviciile de transport si descarcare cu macara, dedicate proiectului tau.

Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!