Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Adezivi constructii - Buzău & Râmnicu Sărat

Cand vorbim despre adezivi pentru constructii, trebuie sa stim ca acestia pot avea diferite forme, de la adeziv poliuretanic, pana la mortare de reparatii si adezivi de zidarie pentru caramida sau BCA, adezivi gresie si faianta, sau chiar adezivi pentru piatra naturala si marmura.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Daca te-ai hotarat sa ridici o casa, atunci este necesar sa te documentezi atent cu privire la materialele de constructii pe care urmeaza sa le folosesti. Sa alegi materialul principal de zidarie (BCA, caramida, boltari vibropresati) si cei mai buni adezivi pentru constructii, astfel incat constructia sa fie ridicata corect si in siguranta.
In depozitele Noua Tei vei primi cele mai bune sfaturi cu privire la adezivii pentru constructii, indiferent daca izolezi si ai nevoie de un adeziv polistiren sau construiesti de la zero si vei avea nevoie de mai multe tipuri de adezivi pentru constructii.

Adezivii si mortarele de zidarie sunt elemente esentiale pentru o constructie. Atunci cand alegi adezivul pentru beton, verifica in caracteristicile acestuia daca este formulat pentru aplicatii verticale si/sau orizontale, daca este potrivit pentru clasa de beton aleasa, ce materiale poate lipi si cat de mult se va contracta. Aceste lucruri vor simplifica munca si te vor ajuta sa ridici o constructie trainica, cu adezivi pentru constructii potriviti.
Cu o piata mare, plina de optiuni, gasirea adezivului potrivit lucrarii tale, poate fi o provocare, de aceea noi iti oferim produse de calitate si consiliere pe masura.
Depozitele Noua Tei iti pun la dispozitie cele mai bune materiale de constructii si adezivi pentru constructii la preturi corecte. La noi gasesti intotdeauna tot ce ai nevoie pentru constructia ta:
• adezivi de zidarie, de exemplu Multibat ExtraAdeziv ExtraZid Z6.
• adezivi de tip glet, cum ar fi adeziv Ceresit CT 126 sau CT 127, in saci de 5 sau 20 kg.
• adezivi placi termoizolante, unde iti prezentam un adeziv Ceresit Thermo Universal sau Multibat Extraadeziv ExtraTherm T5.
• adezivi gresie si faianta, adezivi flexibili de tipul adeziv Ceresit CM 11, CM 9 sau CM 12.

• Adezivi pentru marmura si piatra naturala de cea mai buna calitate de la producatori precum Ceresit si Baumit (CM 25, FlexMarmor).

De asemenea, in sortimentul nostru pe langa adezivii de constructive, avem adezivi si siliconi pentru etansare, lipire diverse materiale: adeziv lemn, adeziv pentru polistiren, adeziv Bison montage kit, adeziv sanitar, adezivi pentru tapet, si alti adezivi pentru proiecte de bricolaj, reparatii si DIY.

In domeniul materialelor de constructii, adezivii pentru constructii sunt o parte foarte importanta, orice proiect de zidarie are ca elemente principale BCA-ul sau caramida si adezivi pentru constructii de tip mortar.. Acestia alesi in conformitate cu domeniul de aplicare vor usura munca constructorilor. Un adeziv constructii de tip mortar va crea legatura dintre BCA-uri sau caramizi, realizand zidaria propriu-zisa.

Cu siguranta ai auzit despre glet, dar nu te-ai intrebat neaparat ce este acesta. Este un adeziv de contact, care poate fi pe baza de ipsos sau ciment, utilizat pentru netezirea suprafetelor. Procesul de aplicare a acestui adeziv de tip glet, pe pereti si tavan trebuie sa inceapa imediat dupa prepararea materialului, intrucat acesta se poate intari relativ rapid.

Pentru o casa frumoasa, cu finisaje durabile, nu doar placile de gresie si faianta sunt importante, ci si alegerea unor adezivi gresie si faianta de calitate. Foarte important este de stiut inca de la inceput ce tip de suprafata urmeaza sa plachezi cu gresie si faianta, astfel vei alege adezivi gresie si faianta potriviti nevoilor suprafeteti.

Daca te gandesti sa montezi piatra naturala sau marmura, ei bine, noi iti oferim tipul de adeziv de montaj potrivit pentru lucrarea ta. Pe piata au aparut in ultima vreme adezivi placi marmura sau piatra naturala, flexibili pentru a face priza buna cu aceste materiale si pentru a le fixa perfect.

Te invitam in depozitele Noua Tei sa alegi cei mai buni adezivi pentru constructii la preturi corecte!

Intrebări Frecvente Adezivi constructii

Iti recomandam produsele noastre destinate lucrarilor de izolatie termica, cum ar fi: Ceresit Thermo Universal sau Multibat Extraadeziv ExtraTherm T5.
Cei mai buni adezivi pentru gresie si faianta sunt cei potriviti cu suprafata pe care se vor aplica placile ceramice. Intotdeauna trebuie sa tii cont de suprafata, daca montezi pe un zid de beton sau pe unul de rigips, pentru ca vei avea nevoie de un adeziv diferit. Noi iti recomandam gama noastra de adezivi gresie si faianta marca Ceresit (CM 11, CM 9, CM 12).
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!