Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Fier pentru construcții - Buzău & Râmnicu Sărat

Orice cladire are in componenta sa fier pentru constructii – diverse tevi si profile, fier beton fasonat, cu scopul de a crea o structura sigura si rezistenta. Noua Tei iti ofera o gama larga de fier pentru constructii: fier beton OB37 si BST, tevi metalice, platbanda otel, cornieri si etrieri, pentru orice proiect ai avea.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Gama de fier pentru constructii are un domeniu larg de utilizari, incepand de la folosirea in cadrul constructiilor de case si cladiri pana la confectii metalice de tipul gardurilor si scarilor.  Indiferent ca este vorba despre constructia unei case, a unei hale sau cladiri de birouri, rezistenta acesteia este foarte importanta din punct de vedere al sigurantei si durabilitatii, de aceea se foloseste fier beton fasonat pentru ranforsare. Noua Tei iti ofera fier pentru constructii, de tipul: fier beton OB37 si BST sub forma de de bara fier beton striat sau neted la colac, platbanda otel, tevi metalice, sarma, etrieri si cornieri, in diverse dimensiuni.

 

Specialistii spun ca pentru o casa de maxim 100 m2 cantitatea necesara de fier pentru constructii este cuprinsa intre 4000 si 6000 kg, pentru fundatie, precum si pentru alte elemente cum ar fi structura de rezistenta si consolidarea scarilor interioare sau exterioare, fara a se lua in calcul plasele sudate pentru armarea placilor din beton.

Noua Tei dispune de o gama larga si diversificata de materiale de constructii, printre care produsele metalurgice ocupa un loc important. Dintre produsele comercializate mentionam: platbanda otel, tevi si profile metalice, fier beton OB37 si BST, sarma, etrieri, plasa sudata, tabla neagra, tabla decapata, tabla zincata, tabla striata, tabla cutata, tabla prevopsita, plasa gard, panouri gard bordurate zincate si plastifiate, sarma, tevi si fitinguri pentru instalatii.

Cand vorbim despre fier beton fasonat atunci trebuie sa stii ca fasonarea fierului reprezinta prelucrarea si modelarea manuala sau mecanica, automata, in componente care se folosesc in constructii, conform specificatiilor proiectului. Debitarea otelului inseamna taierea si pregatirea lui la dimensiunile potrivite pentru prelucrarea ulterioara.

Otelul beton, cunoscut si sub denumirea de fier beton, este prezent pe piata produselor metalurgice si are o mare importanta in domeniul constructiilor oferind o rezistenta sporita proiectelor in care este utilizat prin combinatia dintre cele doua materiale. Betonul armat se obtine prin turnarea unei paste din beton, preparate la o statie de betoane, peste o armatura realizata din fier pentru constructii (otel). Fie ca vorbim despre fier beton striat sub forma de bara sau fier beton neted care se gaseste sub forma de colac, este un produs indispensabil lucrarilor de constructii. O bara fier beton poate avea 6 sau 12 m lungime, cu grosimi diferite, intre 8 si 20 mm.

Pe piata materialelor metalurgice, gasim 3 tipuri de fier beton:

• Fier beton OB37 – profil neted;
• Fier beton PC52 – profil striat cu nervuri dispuse pe aceeasi directie, pe ambele jumatati ale profilului.
• Fier beton BST500 – profil striat cu nervurile dispuse pe directii opuse, pe cele doua jumatati ale profilului.

Pentru cresterea rezistentei peretilor unei constructii sau armarea placilor din beton se utilizeza plasa sudata. Gama noastra de produse include plase sudate cu diverse dimensiuni, intre 4 si 8 mm. Alegerea plasei sudate se face in functie de tipul de constructie si solicitarile acesteia.

Un alt produs din gama noastra de fier constructii este platbanda otel, pe care o gasiti sub forma de otel lat amprentat sau neted, otel patrat sau rotund. Platbanda otel se obtine prin laminarea la cald a otelului si se foloseste atat in constructii civile, cat si industrial. De asemenea, se foloseste la realizarea gardurilor si a diferitelor structuri metalice.

Pentru toate aceste produse, ne bazam pe experienta de peste 28 ani in comertul cu materiale de constructii, oferind consiliere pentru alegerea materialelor cele mai adecvate si livrarea acestora in cel mai scurt timp pentru demararea rapida a proiectelor.

 

 

 

 

Intrebări Frecvente Fier pentru construcții

O bara fier beton poate avea 6 sau 12 lungime, cu grosimi cuprinse intre 8 si 20 mm.
In sortimentul nostru de fier pentru constructii avem platbanda otel amprentat de diverse dimensiuni (16x3mmx4m/20x4mmx6m/40x4mmx6m).
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!