Categorii de produse

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

In prezent, otelul este popular in toate domeniile si in special in constructii. Orice cladire sau spatiu construit contine intr-o anumita masura, mai mare sau mai mica, componente metalice. Dintre acestea, tevile au un domeniu larg de utilizari, incepand de la folosirea in instalatii de incalzire si sanitare, pana la industria constructiilor de masini si altele. In functie de forma, grosime, materialul si modul in care sunt produse, acestea sunt foarte versatile si se pot folosi atat in constructii civile cat si industriale, in confectii metalice si in structuri metalice de sustinere la interior sau exterior.

Noua Tei iti ofera o gama larga de tevi si profile pentru a satisface toate nevoile tale. Atunci cand ai un proiect de constructii, la noi poti gasi o mare varietate de tevi cu diverse forme si dimensiuni, precum: teava rectangulara, cu sectiune dreptunghiulara, teava patrata din otel, teava rotunda neagra de constructii sau de instalatii.

Livram rapid in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea si Braila, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Noua Tei dispune de o gama larga si diversificata de materiale de constructii, printre care produsele metalurgice ocupa un loc important. Dintre produsele comercializate mentionam: otel beton neted si striat, tevi din otel rotunde, patrate sau rectangulare, precum si profile laminate tip U, tip I, cornier, otel lat, otel patrat, otel rotund sau profil T, plasa sudata, tabla neagra, tabla decapata, tabla zincata, tabla striata, tabla cutata, tabla prevopsita, plase si panouri gard bordurate zincate si plastifiate, sarma, tevi si fitinguri pentru instalatii .

Otelul beton, cunoscut si sub denumirea de fier beton, este prezent pe piata produselor metalurgice si are o mare importanta in domeniul constructiilor oferind o rezistenta sporita proiectelor in care este utilizat prin combinatia dintre cele doua materiale.

Tevile se pot imparti in mai multe categorii in functie de domeniul de utilizare, cum ar fi tevi de constructii sau tevi de instalatii. Dupa forma avem tevi patrate sau rectangulare si tevi rotunde. Dupa grosimea peretelui pot fi tevi cu pereti grosi sau cu pereti subtiri. Dupa modul de prelucrare si materialul din care sunt produse, pot avea diverse proprietati. Indiferent de categorie, pot fi mai multe feluri de tevi in fiecare dintre acestea, iar oamenii pot face alegerea potrivita in functie de nevoile lor. De exemplu ar putea folosi tevi rotunde sau patrate pentru diverse decoratiuni metalice, o teava din inox pentru constructia unei scari sau al unui raft, o teava din aluminiu sau un cornier de aluminiu pentru mobilier, dar la fel de bine pot folosi si un profil aluminiu pentru pereti sau pentru usi si ferestre. Pentru o rezistenta superioara la coroziune se poate folosi teava zincata, de exemplu la instalatiile de gaze.

Un material foarte utilizat in constructii dar si in alte domenii este si tabla. Exista mai multe tipuri de tabla: tabla negra laminata la cald, laminata la rece sau decapata, tabla lisa sau striata, tabla zincata. Tabla zincata are o rezistenta superioara la coroziune, la fel ca si teava zincata.

Pentru cresterea rezistentei peretilor unei constructii sau armarea placilor din beton se utilizeza plasa sudata. Gama noastra de produse include plase sudate cu diverse dimensiuni, intre 4 si 8 mm. Alegerea plasei sudate se face in functie de tipul de constructie si solicitarile acesteia.

In ceea ce priveste delimitarea spatiului, aveti la dispozitie atat optiunea de achizitie de plasa de gard, impletita sau sudata, cat si de panouri bordurate zincate sau plastifiate. Gardurile din panouri bordurate reprezinta o solutie moderna, asigura securitatea perimetrului si se monteaza usor. Sistemele de imprejmuiri din panouri bordurate se pot folosi atat pentru proprietati private si rezidentiale, cat si pentru zone industriale.

Pentru toate aceste produse, ne bazam pe experienta de peste 28 ani in comertul cu materiale de constructii, oferind consiliere pentru alegerea materialelor cele mai adecvate si livrarea acestora in cel mai scurt timp pentru demararea rapida a proiectelor.

Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!