Blocuri modulare din beton

pentru proiecte mari, soluții inteligente

Să îl numim un fel de - BLOC DIN BETON XXL -

Dacă durabilitatea și calitatea sunt importante pentru dumneavoastră, atunci blocurile modulare din beton sunt alegerea potrivită! Ne-am dorit să oferim o soluție simplă, funcțională și adaptabilă atât pentru construcțiile temporare, cât și pentru cele permanente. 

“Blocurile modulare din beton au o gamă largă de întrebuințări și sunt soluții excelente pentru sectorul industrial și al agriculturii, construcții, transport, sau pentru orice v-ați putea imagina dacă doriți o construcție rapidă și durabilă.”

- Ion Hoțescu - Administrator

instalare rapidă

Blocurile de beton sunt prevăzute cu un sistem inovativ de îmbinare, care asigură un montaj eficient, fără a fi nevoie de lianți.

modular

Forma lor permite demontarea și reasamblarea la nesfârșit, în funcție de nevoile dumneavoastră. Va fi o joacă de copii mari! :)

securitate

Puteți crea sau a securiza un perimetru sau o limită de acces nedorită. Este o soluție de izolare fonică și antifoc.

soluții de utilizare

Fiind foarte versatile, blocurile modulare din beton au o gamă largă de întrebuințări, de la ziduri de sprijin, spații de depozitare, pereți de separare, garduri, baricade de siguranță până la clădiri industriale.

Nișe agricole, adecvate pentru separarea cerealelor, construirea de silozuri, ziduri, garduri, etc.

Protecție împotriva alunecărilor de teren

Ziduri de reținere

Securizarea locurilor cu risc

Zid de sprijin

Hale industriale

Fabricarea adăposturilor acoperite

Depozitare agregate

Pereți despărțitori

Blocare temporară drum

Baricade de siguranță

Căi navigabile

Terasament

Garduri, etc.

produse disponibile în stoc

Dimensiuni: 180x60x60 cm (Lxlxh)

Greutate: 1,5 T

Dimensiuni: 180x30x60 cm (Lxlxh)

Greutate: 750 kg.

120x60x60cm | 120x30x60cm

90x60x60cm  | 90x30x60cm 

60x60x60cm  | 60x30x60cm

OPTIONAL

PUTEM PRODUCE BLOCURI DIN BETON ȘI CU SISTEM DE MANIPULARE INTEGRAT:

ALTA SOLUTIE DE MANIPULARE A BLOCURILOR

O altă soluție de manipulare a blocurilor din beton pe care o punem la dispoziție pentru dumneavoastră este închirierea unei cleme de ridicare.

Clema pentru blocuri de beton este special concepută pentru a ridica blocurile și pentru a le manevra în locația dorită. Cu ajutorul unei grinzi de ridicare, clema de bloc poate fi atașată, de exemplu, la un stivuitor sau încărcător frontal.

CONTACTEAZĂ-NE

Construiește lucruri uimitoare!

Dacă produsele noastre reprezintă o soluție concretă și adaptată nevoilor dumneavoastră, lăsați-ne datele de contact și în scurt timp echipa noastră vă va oferi informațiile de care aveți nevoie.

ADRESĂ ÎNCĂRCARE:

Râmnicu Sărat, str. Micșunelelor, nr. 31, județul Buzău.

TELEFON:

0744 580 391

Email:

contact [@] nouatei.ro

Formular contact

INTREBĂRI FRECVENTE

În producția blocurilor folosim clasa de beton C20/25, asigurându-se astfel obținerea unui produs de înaltă performanță, fiabil, compact, cu o textură uniformă.

Nu, acesta este unul dintre avantajele de bază ale alegerii de a vă construi zidul cu blocuri din beton. Blocurile se împletesc împreună și nu necesită adezivi, ciment sau alți lianți pentru a le pune la locul lor.

Înainte de instalarea blocurilor, trebuie să vă asigurați că există o bază solidă și nivelată.

Oferim transport propriu, pe o distanță de maxim 100 km. față de depozitul nostru din Râmnicu Sărat, județul Buzău, cu Tir și mașină cu macara și remorcă. Pentru alte distanțe vă rugăm să luați legătura cu noi, pentru a găsi împreună cea mai potrivită soluție pentru dumneavoastră.