Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Spalieri - Buzău & Râmnicu Sărat

Ai nevoie de spalieri din beton? Depozitele Noua Tei din Ramnicu Sarat iti pun la dispozitie stalpi din beton precomprimat cu diferite dimensiuni pentru a acoperi cat mai multe aplicatii. Spalierii din beton au un rol important in domeniul agriculturii, fiind folositi ca elemente de sustinere a vitei de vie si a pomilor fructiferi in livezi.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Daca esti in cautare de spalieri beton, iti recomandam stalpi din beton armat, creati pentru a imprejmui diverse suprafete si in exploatatii agricole. Acestia, alaturi de plasa zincata sau diferite panouri gard sunt ideali pentru delimitarea unor proprietati, zone cu acces restrictionat pe suprafete intinse (unitati militare, terenuri de vanatoare). De asemenea sunt folositi la scara larga in domeniul viticulturii si pomiculturii intensive si superintensive, ca si elemente de sustinere.
Pentru productia acestor stalpi din beton este folosita tehnologia de realizare a betonului armat.

Spalierii din beton sunt utilizati la scara larga pentru realizarea de garduri din sarma, plase zincate si alte panouri gard, dar si in agricultura pentru vita de vie sau productia de fructe, ocoluri pentru animale si sprijinirea sistemelor de irigare.
Instalarea acestor stalpi din beton nu este una greoaie, insa pentru fiecare aplicatie in parte exista o anumita distanta potrivita de instalare.
Printre cele mai importante avantaje ale spalierilor din beton se regasesc:
• Rigiditate excelenta;
• Eficienta economica;
• Instalare usoara;
• Siguranta in exploatare. Gratie echipamentelor de productie de ultima generatie pentru precomprimarea betonului, rezulta un produs finit cu perioada indelungata de folosinta.
Daca te ocupi de cultivarea vitei de vie sau de pomicultura, sau poate ai de executat cateva lucrari mai mici in curte si gradina, poti utiliza spalieri din beton, fara a avea nevoie de personal specializat.
Cu siguranta, acesti stalpi din beton sunt o solutie eficienta si economica.
Noua Tei iti prezinta stalpi din beton precomprimat cu dimensiuni intre 2 si 3 m lungime, calitatea garantata de tehnologia de ultima ora in proiectare, productie si montaj.

Intrebări Frecvente Spalieri

Distanta de instalare a spalierilor pentru vita de vie este diferita in functie de soiul vitei de vie si de suprafata terenului. Astfel, daca suprafata este mare, distanta necesara este intre 2 si 2.2 m intre randuri si 1.2 m pe rand. Daca suprafata de teren este una mica, atunci se recomanda ca distanta intre randuri sa fie de 1.2 – 1.5 m si pe randuri de 1-1.2 m.
In functie de lungimea si inaltimea gardului, distant recomandata este de 2.5 m daca construiesti un gard lung si destul de inalt, iar pentru un gard ce se intinde pe o suprafata scurta si este mai jos va trebui sa pastrezi o distant de 1.5 m.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!