Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

PAL - Buzău & Râmnicu Sărat

Ai un proiect de mobila pe comanda? Noua Tei iti pune la dispozitie materia prima, o gama variata de PAL: PAL melaminat, PAL brut, PAL brut hidrofugat sau ignifugat, de la producatori de top, precum Egger, Kastamonu si Kronospan.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Cand vine vorba despre confectionarea mobilierului, cel mai utilizat material este PAL-ul melaminat. Fie ca alegi un PAL melaminat Egger alb premium, fie ca esti adeptul culorilor vii precum galben stralucitor sau roz flamingo, sau esti creativ si vrei sa combini mai multe culori, colegii nostri te vor ajuta sa faci alegerea perfecta.

In ultima vreme gama de materii prime pentru industria mobilei este una foarte diversa. Astazi vei gasi in show-room-ul Noua Tei de la PAL melaminat, PAL brut, MDF, PFL, blaturi bucatarie pana la canturi ABS sau PVC, picioare mobilier, panouri decorative tapitate, glisiere, balamale si manere.

Realizata prin presarea la temperaturi inalte a aschiilor de lemn, impreuna cu o rasina sintetica speciala sau un liant adecvat, placa de PAL, devine cea mai accesibila varianta in prelucrarea de mobila bucatarie, mese si birouri, dulapuri si dressing-uri. Melaminarea se face prin aplicarea unei folii speciale de furnir sintetic, in diverse nuante (uni sau imitatie de lemn) in diferite structuri: lucioase, netede, mate, texturate, fibre lemnoase. Melamina este aplicata doar pe partea superioara si inferioara a PAL -ului, marginile fiind “sigilate” cu canturi ABS.

Este adevarat ca o placa de PAL melaminat nu are tocmai proprietatile pe care le are o placa din lemn masiv, insa daca sunt puse in balanta avantajele si dezavantajele, s-ar putea sa fie mult mai atractiva. Treptat mobilierul din lemn masiv a fost inlocuit de cel din PAL melaminat, o optiune accesibila si acum la indemana. Din PAL melaminat se poate produce atat mobila pe comanda cat si mobilier de serie.

Placa de PAL melaminat prezinta multiple avantaje:

• Pret mai mic in comparatie cu lemnul masiv. De asemenea, procesul de debitare PAL melaminat este accesibil ca pret.
• Diversitate de modele si culori, ceea ce face ca PAL -ul sa fie foarte apreciat.
• Mobila realizata din PAL melaminat este usor de curatat si intretinut.
• Produs ecologic datorita faptului ca placa de PAL melaminat este realizata din resturi de lemn (aschii).
• Placa de PAL are o greutate redusa, astfel se poate lucre cu usurinta.
• Timpul de punere in opera a mobilierului din PAL melaminat este unul mult mai scurt decat in cazul unui mobilier din lemn masiv.

Intretinerea si curatarea mobilierului din PAL melaminat este una facila, nu ai nevoie decat deo carpa moale sau un pamatuf si un produs uzual din comert de curatarea mobilei. Ocazional trebuie folosite produse speciale pentru lustruire dar intotdeauna cu o carpa moale.

Acum nu trebuie sa te multumesti cu un mobilier comercial cu design predefinit, ci poti sa-l personalizezi de la A la Z. Vino in show-room-ul nostru si descopera o gama esentiala de PAL melaminat, MDF, PFL, blaturi bucatarie si accesorii pentru mobilier de cea mai buna calitate si alege-le pe cele care sa iti asigure o mobila functionala si estetica.

Intrebări Frecvente PAL

Intretinerea mobilierului din PAL melaminat este destul de simpla, iar o intretinere corecta poate sa prelungeasca destul de mult durata de viata a acestuia. In general, este nevoie doar de stergerea usoara, folosind diverse solutii gasite in comert. Trebuie sa fie evitate solutiile cu inalbitori, substante abrazive, acide sau cu alcool.
De obicei, pentru incaperile in care umiditatea aerului este mai ridicata este recomandata folosirea placilor de MDF, deoarece acesta prezinta o rezistenta mai sporita la umezeala. Placa de PAL melaminata, neavand acelasi randament cand vine vorba de umezeala, riscand sa se umfle.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!